bosniak Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 witam serdecznie prosze o ID butów bak sygnatur itp.cholewa filcowa podeszwa skórzana kołkowana.znalezione na strychu z róznymi gatami niemieckimi ale nie mam pojecia czy buty sa epokowe.z góry dziekuje za pomoc
rysiek86 Napisano 17 Październik 2008 Napisano 17 Październik 2008 sygnatury na bokach butów. 42 to być może rok produkcji
bosniak Napisano 16 Październik 2008 Autor Napisano 16 Październik 2008 z którego sa roku ?daj fotki sygnatur.orietujesz sie czy były rózna wzory takich butów?
bosniak Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 witam serdecznie prosze o ID butów bak sygnatur itp.cholewa filcowa podeszwa skórzana kołkowana.znalezione na strychu z róznymi gatami niemieckimi ale nie mam pojecia czy buty sa epokowe.z góry dziekuje za pomoc
rysiek86 Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 Witam! Mam podobne buty niemieckie zimowe, ale moje posiadają sygnatury.
rysiek86 Napisano 16 Październik 2008 Napisano 16 Październik 2008 http://www.odkrywca-online.com/buty-zimowe-,635395.html#635395 już jakiś czas temu (gdy nie miałem dostępu do internetu)poprosiłem kolegę aby wystawił te moje buty na identyfikacje.
Pytanie
bosniak
witam serdecznie prosze o ID butów
bak sygnatur itp.
cholewa filcowa podeszwa skórzana kołkowana.
znalezione na strychu z róznymi gatami niemieckimi ale nie mam pojecia czy buty sa epokowe.
z góry dziekuje za pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.