Domino(*) Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 Witam,Rozchodzi mi się o dwie blaszki:Luftw.Bau Komp. mot.2 - zdaje się, że należała do szczecińskiej, 2 Infanterie Division?oraz proszę o identyfikacje takiej:2 AUSB.BTL.(O.B.) D.LWPozdrawiam
coriolan Napisano 15 Październik 2008 Napisano 15 Październik 2008 Popr.linku http://www.ww2.dk/ground/infanterie/ausbob2.htmUtworzony na pocz.1945 w Częstochowie,zniszczony w lutym 1945
Domino(*) Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 To długo nie podziałała, masz może jakieś bliższe info o tej drugiej?Pozdrawiam
Domino(*) Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 Witam,Rozchodzi mi się o dwie blaszki:Luftw.Bau Komp. mot.2 - zdaje się, że należała do szczecińskiej, 2 Infanterie Division?oraz proszę o identyfikacje takiej:2 AUSB.BTL.(O.B.) D.LWPozdrawiam
Pytanie
Domino(*)
Rozchodzi mi się o dwie blaszki:
Luftw.Bau Komp. mot.2 - zdaje się, że należała do szczecińskiej, 2 Infanterie Division?
oraz proszę o identyfikacje takiej:
2 AUSB.BTL.(O.B.) D.LW
Pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.