panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Cały czas zasakuje mnie to miejsce oczywiscie fajnymi fantami. Dwa hełminy znalezione obok siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Foto z profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Niezle oberwał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Drugi też.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Maseczka. Do skopletowania. Guma nienaruszona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 I klamerki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 I rewers... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Fajne fanty zwłaszcza te hałerki.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Klamerka Luftwaffe jest najpiekniejsza w/g mnie z całego zestawu. Ale to moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Ładne znaleziska. Gratulacje. Tylko nie potrzebnie podaleś tą miejscowość. Zaraz zlecą się pielgrzymki z wykrywaczami.PS: Po której stronie kopnięte po lewej czy prawej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Witam. Gratuluje fantów są piękne a w szczegółnośći Klamerka Luftwaffe i te hełmy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 12 Październik 2008 Autor Share Napisano 12 Październik 2008 Chodziłem po miejscach juz przekopanych. Kazdy co zna troche przyczółek napewno był pod Chodkowem. Zresztą sam wiesz ze 90% pozycji jest tam ruskich...trafic niemieckie to jest coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 12 Październik 2008 Share Napisano 12 Październik 2008 Thomson przeciez tam juz ryly 3 pokolenia i na tym sie nie skonczy tym bardziej ze Czterej pancerni i pies" leca co chwila w tv pobudzjac wyobraznie!Panzerkris tyle fantow z jednej miejscowki to tak jakby znalesc igle w stogu siana!Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boat88 Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 witam mi również w tych rejonach wyszedł hełmik i też oberwał ładnie i saperka niemiecka i coś jeszcze;)trzeba miec szczeście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.