Skocz do zawartości
  • 0

Gew.88

pono0

Pytanie

Napisano

Witam
mam bardzo wielką prośbę proszę powiedzieć ile przypuszczalnie może kosztować Mauser 88 wyprodukowany w Gdańsku w stanie przybliżonym do tego ze zdjęcia
będę wdzięczny za szybka odpowiedź

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no a tak nie jest? Czlowiek zadaje konkretne pytanie to liczy na konkretną odpowiedz, a nie teksty zakompleksionych forumowiczów ... Jak to czytam to mi sie zygac chce... takie komentarze to mozna pisac na gazeta.pl a nie na forum poswiaconym militarią i historii...

Nowke czarna gew.88 do kupienia widzialem za 700 euro - nie deko. Deko sa tansze.
Napisano
proste ze tak onyx,daj spokój znajdują sie tacy co piszą jakieś durne teksty że to nie zgodne z prawem lub coś oni nie są od tego.pzdr.
Napisano

dzięki za odpowiedź mam jeszcze małe pytanie ile mógłby być wart Mauser 71 w stanie takim jak na zdjęciu niestety dysponuje tylko takim jego zdjęciem ale karabin jest w dobrym stanie nie posiada tylko tylnej części kolby gdyż jest ułamana metal jest pokryty delikatnym nalotem ale wszystkie bicia są czytelne również wyprodukowany w gdańsku jaka by mogła być jego orientacyjna cena

Napisano
nie przesadzajcie Koledzy ale ponad 550 euro za 88 to duża prtzesada. A 71 można łyknąć już za 250 euro a tak zniszczony to max do 100 euro
Napisano
no ale mówimy o polskim rynku bo 100 euro to około 350 zł jak za 71 to trochę mało patrząc na to ze za tyle ludzie kupują wykopki Mauserów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie