skolcio Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 Witam!Czy ktoś może mi coś poradzić na wyżej wymieniony temat?Drut jest całkowicie pokryty rdzą. Pochodzi z lat 30Wiem że może się to wydawać śmieszne.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 ja się założę że taki kawałek drutu z pola walki ma każdy;) można elektrolizą spróbować, jeżeli nie jest bardzo zeżarty, a tak to może fosolem??? Namoczyć w nafcie/ropie to troche syfu odpadnie??? po oczyszczeniu przesmarować olejem lub WD40 i zostawić jak wyschniePozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 zamiast jak powinno być aż*PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.