Skocz do zawartości

karabin

hubciu93

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No jak chcesz zrobić brzydki kawał nauczycielowi od historii to złóż doniesienie. policjanci beda musieli coś z tym zrobić. Ale o ile wiem to jak nikt się ie burzy" to wszyscy przymykają oko (przecież wiadomo że nauczyciel nie jest przestepca i nie chowa tej zardzewiałem lufy by okradać banki), albo też naprawde żadna władza" jakurat o tym nie wie bo co się mieści w gablocie w gabinecie od histroii.
Napisano
@ bunny
Po co tak ostro? Pytanie bylo normalne, a Ty od razu startujesz z pretenesjami.

@ hubciu
Wg mnie lezal na zasadzie przeciez widac, ze to niegrozny zlom" i nikomu nawet do glowy nie przyszlo, ze to moze podpadac pod jakakolwiek ustawe.
Ale co do litery prawa to oczywiscie byla to nielegalna bron.
Napisano
Kurde u mnie w gimnazjum kilka lat temu, w historycznej był niemiecki hałerek. ostatnio sie pytałem historyczki czy jak jest nieużyteczny to moge go przyjąc, a ona powiedziała, że nie wiem gdzie jest i potem szukała, ale już go nie ma :(
Napisano
Hubciu93 ,czy wiesz co to są znaki interpunkcyjne ? Gdzie są kropki i przecinki wtwojej wypowiedzi ? Czy juz niczego w tych szkołach nie uczą ? Lepiej się zabierz za książki ,a nie za karabiny...
Napisano
niebawem przyjdzie do ciebie taki mail:

Witaj Hubciu,
jestem tak samo pasjonatem militariów z II Wojny Światowej nielegalnie pozyskiwanych a w szczególności broni,jej części i materiałów wybuchowych. Jeśli chcesz się podzielić swoim doświadczeniem oraz chcesz pokazać mi swoje zbiory proszę o kontakt:
e mail policja@policja.gov.pl
tel. 997 - możesz zadzwonić bezpłatnie

pozdrawiam Sławek Borewicz-porucznik"
Napisano
Witam! Bez urazy figurant ale nie pouczaj innych bo u Ciebie z zasadami pisowni też krucho np. piszesz wtwojej" razem a powinno być oddzielnie. Przecinek powinien być stawiany zaraz za wyrazem, a w twoim poście jest poprzedzony spacją. Pozdrawiam i apeluję o większą wyrozumiałość dla innych forumowiczów.
Napisano
Bardzo ciekawy wątek. Można o ortografii poczytać, o paragrafach, o bezpłatnych numerach, zaginionych hełmach,itp.:):) tylko nie opierdzielajcie mnie za ortografie. Pozdrawiam.
Napisano
Eee tam Kamień ,czapiasz sie detali ! W moim poscie bledy byly niezamierzone ,u Hubcia to gramatyczna recydywa .
Rozumiem mozna sie pomylic ,zgubic przecinek ,zrobic literówkę ,ale wybacz ,w poscie Hubcia nie ma zadego przecinka ,ani kropki !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie