Skocz do zawartości

Fisher F2 ( pytania ) Proszę o wypowiedź!!!

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiatm od pewnego czasu codzi mi po głowie zmiana wykrywki, myślę o Fisherze F2, kopię przede wszystkim militarkę, zależy mi na łuskach... I tu moje pytanie, a mianowicie, jak Fisherek spisuje się przy kopaniu łusek ,jaki jest jego zasięg na nie np mauserka polskiego??? Słyszałem ,że F2 jest zblirzony parametrami do ACE 250, a ten z 30cm łuski od mausera nie widział, ale tylko tak słyszałem...
Proszę o wypowiedż urzytkowników Fishera F2, z góry dzięki tadeks6. A i do jakiego typu poszukiwań jest ta druga cewka którą fisher dodaje gratis do F2??? Na monetki czy co??
Napisano
witam,
Jestem użytkownikiem Fishera F 2 od marca i używam obu sond. W nowym terenie - standardowej, chodząc po drogach i ścieżkach oraz przeszukując teren po raz kolejny - snajperki. Zasięgi ma przyzwoite, wyciągnąłem nim już tysiące łusek, jak też monet z głębokości powyżej 20 cm.
Napisano
w moim F 2 baterie alkaliczne wystarczają na dwadzieścia kilka godzin / rzecz jasna w słuchawkach /. Na ostatniej kresce chodziłem ostatnio 7 godzin.
Napisano
Witam. Mam skromne doświadczenia na Fisher F2 jeden sezon. Po 5 wyjściach tj ok. 20 godz koniec baterii. Jeślichodzi o militarkę to niedosyt, monetki wydają się ok. aczkolwiek nad 30 cm. bym dyskutował. Koenigtiger

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie