XII Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Hey,Fajny żetonik ;) może da się go wymienić na $mln :)http://zoppot.fm.interia.pl/k.htmlPozdrawiam.
XII Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Zapomniałem dodać, napisać :-D ... pod linkiem kryje się takie małe opowiadanie, praca w której umieszczone są dość istotne informacje związane z tym żetonem (zaraz na początku) :)Pozdrawiam.
mamdar7 Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 a ile trzeba było za niego dać, aby otrzymać go w kasynie? pozd.
XII Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 No właśnie... dość ciekawe pytanie :-) w sumie po tym pytaniu zacząłem zastanawiać się czy to jest na pewno żeton :-D Żetony przeważnie mają jakiś nominał... Być może to nie jest żeton a jakaś firmowa plakietka która była przytwierdzona do stołu do gry w ruletkę lub forma reklamy, znaczka firmowego. Jeśli chodzi o mnie stawiam na firmowy znaczek - jednak :-DPozdrawiam.
XII Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Ta czarna plamka na odwrocie znaczka może wskazywać na dawne mocowanie (przylutowanej) igły, która służyła do przypinania znaczka do ubrania...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.