mamdar7 Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 ustanowki na barabanje skorostrjej po ugłam pikirobanija %kabjairobanija% tekst trochę nie czytelny i mogłem przekręcić kilka liter
mamdar7 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Proszę o przetłumaczenie, oraz do czego służyła ta tabliczka,
nunki Napisano 6 Październik 2008 Napisano 6 Październik 2008 Ustawienia na bębnie/pokrętle/ w kątach ........???Sprawdz jakie jest ostatnie słowo.POZDRAWIAM.
mamdar7 Napisano 6 Październik 2008 Autor Napisano 6 Październik 2008 witam!teraz niestety lepszych zdjęć nie zrobię (jestem poza krajem ,wracam za 2 m-ce)a w tej chwili mam tylko takie zdjęcia.pozd.
HD1940 Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Prawdopodobnie od tokarki służyła do nastawów prędkości wałka pociągowego lub wrzeciona. Ale tylko dobra fotka może rozwiać wątpliwości.
nunki Napisano 7 Październik 2008 Napisano 7 Październik 2008 Ustawienie na bębnie prędkości kąta nurkowania/kalibracja/.POZDRAWIAM.
Pytanie
mamdar7
proszę o id.
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.