pulkownikt Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Witam,prosze o identyfikację tego nietypowego niesmiertelnika i ewentualnie linka do źródła.14 Pz. Abw. xxmxInf. Regt. 3614 Pz. Abw. xxmx (kilka literek niewidocznych w których miesjce wpisałem x, ale m jest napewno) Napewno jest Abw. a nie abt czy inne skróty, ten fragment jest czytelny.
pulkownikt Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Niesmiertelmnik doczyszconyOkazało się że jest na nim:14 Pz. Abw. Komp.Inf. Regt. 368
pulkownikt Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Już wszystko wiem 281 dywizja piechoty. 368 Grenadier Regiment .pozdrawiam
pulkownikt Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 Witam,prosze o identyfikację tego nietypowego niesmiertelnika i ewentualnie linka do źródła.14 Pz. Abw. xxmxInf. Regt. 3614 Pz. Abw. xxmx (kilka literek niewidocznych w których miesjce wpisałem x, ale m jest napewno) Napewno jest Abw. a nie abt czy inne skróty, ten fragment jest czytelny.
coriolan Napisano 5 Październik 2008 Napisano 5 Październik 2008 14.Panzerabwehr KompanieInfaterie Regiment 3614 kompania działek przeciwpancernych36-go pułku piechoty/12 działek Pak 37mm/
Pytanie
pulkownikt
prosze o identyfikację tego nietypowego niesmiertelnika i ewentualnie linka do źródła.
14 Pz. Abw. xxmx
Inf. Regt. 36
14 Pz. Abw. xxmx (kilka literek niewidocznych w których miesjce wpisałem x, ale m jest napewno)
Napewno jest Abw. a nie abt czy inne skróty, ten fragment jest czytelny.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.