kazlen Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 mam informację od bezpośredniego świadka o zatopionym w bagnie niemieckim czołgu lub wozie bojowym w 1944 roku z dokładnym oznaczeniem miejsca. proszę o radę - co można z tym zrobić ?
leon_rybnik Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Kolego, najpierw solidnie zweryfikuj takową informację, potem pisz na forum. Inaczej zaraz zostaniesz zaszczekany na całego :)Pozdrawiam
pomsee Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Aby uniknąć przykrych uwag i kpin przeznacz sobie jeden wieczór a lepiej kilka na lekturę podobnych do Twoich przypadków. W ten sposób dowiesz się WSZYSTKIEGO ;)
zbyniek Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Chyba powraca era hanuszczaka, same czołgi i wozy w bagnach.pozdr
viking35 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Wpisz w wyszukiwarce słowo czołg i zweryfikuj swoje przypuszczenia bo na tym forum takie hasło już nie działa
capitan2 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Tak wczoraj nie zaglądałem tutaj, dziś patrzę, a tu czołgów jak grzybów po deszczu. Chłopaki będą mieli robotę. Idę w ciemno o stówę, że tutaj wszyscy typków od czołgów jadą, a na pw i meil poszło już kilka wiadomości od biednych frajerów, którzy gotowi są owe cudo wyciągac ;D (sry taki dzień dziś mam ) :D
ZUBIKED Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Powiedz coś więcej o tym czołgu i okolicznościach jego zatpienia. Mniejwiecej miejce zalegania. Rzuciłeś tylko suche info - Wiem gdzie jest czołg ! Opowiedź nam o tym
thanatos Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Kazlen. Czy można się z Tobą jakoś skontaktować?PozdroA.O.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.