1wodni Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 Proszę o identyfikacje blaszki interesuje mnie od czego mogła być .Wrona trzymająca okrągłą fastyke blaszka jest cienka dł 2cm ,szer 1,5cm,przepraszam za zdięcie wyżej narysowałem jak ona wygląda. Z góry dziękuje .
Gambit Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Mam coś bardzo podobnego, tyle że z plastiku. Nie wiem czy to szarotka czy zwykła wpinka WHW.
1wodni Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 Bardzo dziękuje za odpowiedz .Ciekawi mnie ta pierwsza blaszka może ktoś z szanownych kolegów co nie co podpowie na jej temat .
1wodni Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 Proszę o identyfikacje blaszki interesuje mnie od czego mogła być .Wrona trzymająca okrągłą fastyke blaszka jest cienka dł 2cm ,szer 1,5cm,przepraszam za zdięcie wyżej narysowałem jak ona wygląda. Z góry dziękuje .
1wodni Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 2. chyba mosiądz, może ktoś wie co to morze byc.
Pytanie
1wodni
Proszę o identyfikacje blaszki interesuje mnie od czego mogła być .Wrona trzymająca okrągłą fastyke blaszka jest cienka dł 2cm ,szer 1,5cm,przepraszam za zdięcie wyżej narysowałem jak ona wygląda. Z góry dziękuje .
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.