Kobieras39 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 potwierdzam bez sensacji;p poza kleszczoidami;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Czerwiec 2010 Share Napisano 7 Czerwiec 2010 całe abtajlungi kleszczoidów :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Kleszcze się chyba potopiły bo nie złapałem, a stany znajdek gorzej niż katastrofa. To już daje razem 5 K...";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Ja miałem dwa - pod kolanem i pod pachą. A ponad 20 sztuk wyłapałem już na spodniach... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 To przynajmniej coś lasu przyniosłeś;) Bo ja swoje fanty zostawiłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Czerwiec 2010 Share Napisano 9 Czerwiec 2010 No na kleszczach się skończyło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 Żelazny po czyszczeniu - niestety więcej się z niego nie wyciągnie, ogólnie to jakiś ersatz" - ramka miedziana, srebrzona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Lipiec 2010 Share Napisano 2 Lipiec 2010 pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Zwierzu - wysłałem maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 Pozdrowienia dla Hiwisów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Listopad 2010 Share Napisano 13 Listopad 2010 Najświeższa, sygnowana '107'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Chciałem życzyć całej ekipie i wszystkim naszym sympatykom,zdrowych i Wesołych Swiąt oraz szampanskiego Sylwestra.:)Dodam jeszcze że w nadchodzącym sezonie,chciałbym aby nasi anglosascy wojażerowie,dołączyli do wspólnego kopanka. :)I piszcie coś anglosasi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2010 Dołączam się do życzeń.Wesołych Świąt oraz Wszystkiego Najskarbowszego w Nowym Roku !_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Dzięki Marcin.A co się dzieje z pierwszym moneciarzem Rzeczpospolitej czyli Frankiem164? :)Na wiosne to musimy się wybrać wszyscy razem. :)Jakbyś miał do Niego nr.tel. to daj znać na @.Ten co mam chyba jest nieaktualny.I swój angielski nr.tez mi wyślij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Wesołych Świąt dla nieco już przykurzonej ekipy.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Kto przykurzony,to przykurzony.:))A anglosasów jeszcze sie rozrusza,jak tylko przekroczą bramy raju,czyli Ojczyzny naszej. :))Nadrobią zaległości wykopkowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 No o tamtych hiwisach mówię, ja też się przykurzony nie czuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 No ja wiem :)Odkurzy się wojażerów :))Prędzej czy póżniej.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 26 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2010 Hiwisy ! Wrzućcie jakieś fotki z Waszej ostatniej wspólnej wyprawy (jako ekipa) :) Pozdro WIELKIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 Fanty zobaczysz jak w Ojczyznie będziesz. :)Dotkniesz sobie.:)Wiesz...Konkurencja czuwa.Pssssssst. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 28 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2010 Zwierzu...nie tak mi o fotki fantów chodzi jak o zdjęcia okoliczności przyrody z Wami w rolach głównych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.