Zwierzu Napisano 11 Kwiecień 2010 Share Napisano 11 Kwiecień 2010 MarcinTak z ciekawosci,ile kosztuje w U.K 705-tka?U nas 2500 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 11 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Jeśli chodzi o sklepy to póki co tu znalazłem najtaniej: http://www.scottishmetaldetectors.com/minelabmetaldetectors.htm510 funciaków czyli jakieś 2200 zł (zależy od kursu waluty)Jest jeszcze e-bay i tam można trafić czasem coś taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 No HiWisy!! :)Zagadka.Co to dziś mi wyszło"??Może to bedzie zachętą dla naszych obczyżniaków" do wizyty na łódzkich polach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 No pancerz". Daj znać na maila co i jak. U mnie też trochę szitu wychodzi ;)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 No to jeszcze jedna zachęta sprzed paru dni,bjar,sprawdż @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 Słabe foty bo robione telefonem...I to w dodatku na róznych rozdzielczosciach...Ale coś tam widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 25 Kwiecień 2010 Share Napisano 25 Kwiecień 2010 I takie cuś...Miałes racje,bjar.To nie HJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Kwiecień 2010 Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Poszedł @. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 26 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2010 Siemanko !Zwierzu-gratuluję trafień.4-5 maja będę w Stapo.Masz instrukcję obsługi do 705-tki ? Chciałbym poczytać zanim ją zamówię.Pozdro Hiwisy !_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 27 Kwiecień 2010 Share Napisano 27 Kwiecień 2010 MarciniePosiadam instrukcje.Tylko znowu ja nie wiem czy bede w domu 4-5 maja...Ale coś sie wymyśli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 28 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2010 W Polsce będę do 16-tego maja więc wcześniej czy później na pewno się spotkamy.Daj znać jeśli bywasz w Kielcach-jeżeli mnie nie ma w Stapo to właśnie tam urzęduję :)Pozdro dla całej ekipy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień 2010 Share Napisano 29 Kwiecień 2010 Marcin - może jakis dzień wygospodarujesz i skoczymy gdzieś na rejony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martino Napisano 30 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2010 Biorę ze sobą wykrywkę więc jeśli tylko spasują nam terminy i będzie gdzie jechać to pokopiemy...Do zobka w RP !_Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Maj 2010 Share Napisano 2 Maj 2010 O.K. jeśli tylko nie będę pracował - damy radę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 man chlebak juz w domu mam;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 O.K. podeślij dobre foty na maila. Sprawdź też @ bo wysłałem do Ciebie wiadomość.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 ok, zrobie juttro pogadamy;d zaraz ci wysle maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 3 Maj 2010 Share Napisano 3 Maj 2010 sprawdz @ poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Maj 2010 Share Napisano 8 Maj 2010 Też żetony trafiam ;) To część z ostatnich prac - wszystkie wyszły czytelne w 100%.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Co tam nowego w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 Oj dzieje sie mimo deszczu :)Sprawdz @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Maj 2010 Share Napisano 17 Maj 2010 poszło @, trzeba się spotkać i pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Pozdro Frejowcy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Marna kopia;) Dziś byliśmy z miejscowym przewodnikiem na Ruskim, bo pola zasiane... Ja oryginalnego celtowca- 3 dziurki i jakąś klamerkę od maski p.g. Też oryginalną;) 10 km dymania po lesie bez ścieżek i po bagnach... Ogólnie w skrócie K...K... i K..." czyli kamienie, korzenie i komary. Po tych ostatnich to chyba na transfuzję muszę się udać.... Ale dwa dni wcześniej kolega dwie mrożonki", a szwagrowski gapę wytachali a ja nawet groszki:)Też się nie mieli gdzie w kotle dać zamknąć;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Czerwiec 2010 Share Napisano 5 Czerwiec 2010 Kocioł" to ogólnie żenada jest... że też Wam chce się tam czas tracić - temat znany i jechany od lat 80-tych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.