acer Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Ale dlaczego za zwykłe wwalnie smieci do dołu mam dawać prawie 200 zł??? "Dlatego że to brak kultury i występek sprzeczny z prawem - A jak będzie więcej takich jak ty to będziemy mieli w każdej kępce zieleni i lasu jedno wielkie śmietnisko a nie oazę spokojuZa drogo ? - Znacznie taniej wychodzi zawieźć śmieci na wysypisko.
pablcbr Napisano 1 Październik 2008 Napisano 1 Październik 2008 Temat jest CO WAS WNERWIA ??Mnie wnerwia np. cos takiego jak ja zatrzymam sie przed pasami a wyprzedza mnie jakis dupek .A i jeszcze nepotyzm w polityce.To ze politycy nie żadza naszym krajem jak ich wybierzemy tylko go okupuja
Ravfal Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Acer przeczytaj pokoleji moje posty bo chyba nie zrozumiałeś o co mi biega
41pp Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 Admirale! Hitboj64 nawet wątek o śmieciach" powoduje urzawkę"....To o czym tu można pisać!!!!!!!!Wytłumacz: mnie staremu,!? Jestem rok produkcji /06061944/ i nie kumam", wiem /skleroza i uwiąd starczy, jeśli dożyjecie to doświadczycie! Nikt nie ucieknie!!GW
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 moim zdaniem opakowania powinny być ekologiczne, które po szybkim rozłożeniu się, nic nie pozostawiają, i szklane butelki itp powinny być tylko z kaucją, i w każdej wsi powinien być kontener na śmieci.PozdrO
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 i zamiast kolejnych wysypisk więcej sortowni i spalarni śmieci, co się nadaje do recyklingu to do recyklingu, a co się nie nadaje to spalić.PozdrO
arci Napisano 2 Październik 2008 Autor Napisano 2 Październik 2008 Kolego acer popieram cię jak najbardziej jeśli chodzi o karanie śmieciarzy. A śmietniki panowie są dostępne w każdej gminie w zakładach komunalnych za jakieś 30zł miesięcznie więc to nie jest wiele kasy jak na zachowanie ekologi i dziewictwa naszych lasów.Zdrów
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 można też przerobić piece i kominy w elektrociepłowniach na spalanie śmieci, co ograniczy wydobycie węgla, i do tego ogromne kary za wyrzucenie nawet głupiego papierka w lesiePozdrO
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Napisano 2 Październik 2008 kiedyś mnie to w...... i zakopywałem jakieś nie duże śmieci -ale w pewnym momęcie uznałem to za walkę Don Kichota i sobie odpuściłem - powinny być kontenery na skrajach lasu z każdego kierunku - niestety ustawione za nasze pieniądze toz.i tych co wyrzucają –pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.