Skocz do zawartości

Czy to was wnerwia!!!!!

arci

Rekomendowane odpowiedzi

Ale dlaczego za zwykłe wwalnie smieci do dołu mam dawać prawie 200 zł??? "

Dlatego że to brak kultury i występek sprzeczny z prawem - A jak będzie więcej takich jak ty to będziemy mieli w każdej kępce zieleni i lasu jedno wielkie śmietnisko a nie oazę spokoju

Za drogo ? - Znacznie taniej wychodzi zawieźć śmieci na wysypisko.

Admirale! Hitboj64 nawet wątek o śmieciach" powoduje urzawkę"....To o czym tu można pisać!!!!!!!!
Wytłumacz: mnie staremu,!? Jestem rok produkcji /06061944/ i nie kumam", wiem /skleroza i uwiąd starczy, jeśli dożyjecie to doświadczycie! Nikt nie ucieknie!!
GW

Kolego acer popieram cię jak najbardziej jeśli chodzi o karanie śmieciarzy. A śmietniki panowie są dostępne w każdej gminie w zakładach komunalnych za jakieś 30zł miesięcznie więc to nie jest wiele kasy jak na zachowanie ekologi i dziewictwa naszych lasów.Zdrów

kiedyś mnie to w...... i zakopywałem jakieś nie duże śmieci -ale w pewnym momęcie uznałem to za walkę Don Kichota i sobie odpuściłem - powinny być kontenery na skrajach lasu z każdego kierunku - niestety ustawione za nasze pieniądze toz.i tych co wyrzucają –pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie