Hitboy64 Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Ale dlaczego za zwykłe wwalnie smieci do dołu mam dawać prawie 200 zł??? "Dlatego że to brak kultury i występek sprzeczny z prawem - A jak będzie więcej takich jak ty to będziemy mieli w każdej kępce zieleni i lasu jedno wielkie śmietnisko a nie oazę spokojuZa drogo ? - Znacznie taniej wychodzi zawieźć śmieci na wysypisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablcbr Napisano 1 Październik 2008 Share Napisano 1 Październik 2008 Temat jest CO WAS WNERWIA ??Mnie wnerwia np. cos takiego jak ja zatrzymam sie przed pasami a wyprzedza mnie jakis dupek .A i jeszcze nepotyzm w polityce.To ze politycy nie żadza naszym krajem jak ich wybierzemy tylko go okupuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Acer przeczytaj pokoleji moje posty bo chyba nie zrozumiałeś o co mi biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
41pp Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 Admirale! Hitboj64 nawet wątek o śmieciach" powoduje urzawkę"....To o czym tu można pisać!!!!!!!!Wytłumacz: mnie staremu,!? Jestem rok produkcji /06061944/ i nie kumam", wiem /skleroza i uwiąd starczy, jeśli dożyjecie to doświadczycie! Nikt nie ucieknie!!GW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 moim zdaniem opakowania powinny być ekologiczne, które po szybkim rozłożeniu się, nic nie pozostawiają, i szklane butelki itp powinny być tylko z kaucją, i w każdej wsi powinien być kontener na śmieci.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 i zamiast kolejnych wysypisk więcej sortowni i spalarni śmieci, co się nadaje do recyklingu to do recyklingu, a co się nie nadaje to spalić.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 Kolego acer popieram cię jak najbardziej jeśli chodzi o karanie śmieciarzy. A śmietniki panowie są dostępne w każdej gminie w zakładach komunalnych za jakieś 30zł miesięcznie więc to nie jest wiele kasy jak na zachowanie ekologi i dziewictwa naszych lasów.Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 można też przerobić piece i kominy w elektrociepłowniach na spalanie śmieci, co ograniczy wydobycie węgla, i do tego ogromne kary za wyrzucenie nawet głupiego papierka w lesiePozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Share Napisano 2 Październik 2008 kiedyś mnie to w...... i zakopywałem jakieś nie duże śmieci -ale w pewnym momęcie uznałem to za walkę Don Kichota i sobie odpuściłem - powinny być kontenery na skrajach lasu z każdego kierunku - niestety ustawione za nasze pieniądze toz.i tych co wyrzucają –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.