Skocz do zawartości

Do Panów Bociana,Woytasa i Pomsee cz.II

U311

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!
Panowie moderatorzy Bocian i Woytas zwracam honor i odszczekuje (w języku niemieckim i polskim) to co napisałem : HAU, HAU, HAU, HAU, HAU, HAU,HAU, HAU ! ! !
Wszystko to dotyczy moderatora POMSEE !
To co pisałem na tym forum było zawsze zgodne z prawdą oraz faktami, które miały miejsce.
Nikogo, nigdy nie obrażałem i do chwili obecnej nie byłem „NAGRODZONY” karteczkami od was (żółtą lub czerwoną).
A w przypadkach, kiedy obrażono mnie na forum nie interweniowałeś POMSEE i tym się różnisz od Kol. Woytas ! !
POMESS - MODERATORZE zanim zaczniesz wystukiwać na swojej klawiaturce odpowiedzi i przypominać o regulaminie tego forum to przemyśl sprawę i zastanów się :0)
Jako moderator, moim zadanie, powinieneś przede wszystkim być bezstronny, bardzo bezstronny :0)
PS. Link do odszczekanej wobec Panów Bociana i Woytast , str.:
http://www.odkrywca-online.com/zapytanie-do-bociana-woytasa-i-pomsee,641329.html#641329

U311 - o co ci chodzi. Nie przypominam sobie abym w ogóle zetknął się z tobą na forum a tym bardziej ingerował w to co piszesz.
Oskarżasz mnie publicznie o enigmatyczne rzeczy, o których nie mam pojęcia, wytłumacz mi łaskawie na priva o co ci chodzi. Na razie wygląda na to, że bezpodstawnie pomawiasz mnie - ostrzegam, że nie zamierzam tego tolerować.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 13:38 27-09-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie