IgI Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 No więc prosze o Id. nakrętki do manierki, jakieś ewentualnie zdjęcia i model. Co do bić mam przypuszczenia, że ESB to jakiś kod fabryki, a 32 to rocznik produkcji. W środku nakrętki jest jakby skóra. Wymiary na zdjęciach w cm.PozdrawiamIgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 a i poprawka co do tytułu wątku8, miała być liczba pojedyńcza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 22 Wrzesień 2008 Share Napisano 22 Wrzesień 2008 Wydaję mi się, że to nakrętka do feldflasche M31.Więcej na google.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 22 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2008 aha, rzeczywiście :) dzięki bardzo i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
IgI
No więc prosze o Id. nakrętki do manierki, jakieś ewentualnie zdjęcia i model. Co do bić mam przypuszczenia, że ESB to jakiś kod fabryki, a 32 to rocznik produkcji. W środku nakrętki jest jakby skóra. Wymiary na zdjęciach w cm.
Pozdrawiam
Igi
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.