Słuszny Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam.Brytyjska,brzezentowatorba na ......?No Właśnie na co?Brak mi cierpliwosci na przeszukiwanie w sieci.Mimo prób nie znalzłem nic podobnego.N wewnętrznej stronie klapy pieczatka 1942,brezent typowo brytyjski (chyba ze sie myle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paput Napisano 21 Wrzesień 2008 Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam, to będzie coś takiego albo jakaś wersja.http://www.bayonetinc.com/store/product/323/signal-satchel/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Witam.Brytyjska,brzezentowatorba na ......?No Właśnie na co?Brak mi cierpliwosci na przeszukiwanie w sieci.Mimo prób nie znalzłem nic podobnego.N wewnętrznej stronie klapy pieczatka 1942,brezent typowo brytyjski (chyba ze sie myle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 Zdj boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Słuszny Napisano 21 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2008 I kolejne zdj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Słuszny
Witam.Brytyjska,brzezentowatorba na ......?No Właśnie na co?Brak mi cierpliwosci na przeszukiwanie w sieci.Mimo prób nie znalzłem nic podobnego.N wewnętrznej stronie klapy pieczatka 1942,brezent typowo brytyjski (chyba ze sie myle).
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.