Skocz do zawartości

fisher F5 czy rutus proxima??????

piotr777

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!
Zainspirował mnie post i fotka młynka27 :) Dlatego pokaże swój rezultat spędzenia godzinki na plaży w Ś-ciu. Dodam nieskromnie że było tego dużo więcej (żona miała ciężką torebkę) piątaki" i dwójki nadające się do wydania bez uprzedniego czyszczenia od razu zamieniliśmy na browary w najbliższym sklepie :)) Wszystko to oczywiście przy pomocy PROximy, więc jeżeli kolega ColdDemons ma wątpliwości i jak pisze militarka nie leży w kręgu Twoich zainteresowań to myślę że z Proxi" będziesz zadowolony.
Pozdro...
Napisano
Wracając do głównego wątku tematu,

czy nikt nic nie wie o Fisherze F5 i jak wypada porównanie z Proximą??
Czy Proxima nadaje się też na militarkę?
pozdrawiam
Napisano
No bez przesadyzmu longwood - tutaj przynajmniej można sobie pogadać bez obawy dostania bana czy zamknięcia wątku bo się akurat coś napisze co nie jest zgodne z myślą guru":))
Żeby pisać o sprzętach obiektywnie trzeba nie tylko się na nich znać ale jeszcze nie siedzieć u nikogo w kieszeni a to już nie jest takie częste na polskich forach.. Ale wracając do wątku to wciąż jest mało informacji o F5 oprócz tego, że fajna ergonomia, automatyczne strojenie do gruntu, sporo opcji i czytelny wyświetlacz, choć oczywiście jak zwykle dopasowany głównie do warunków amerykańskich. O Proximie napisano już chyba wszystko i wystarczy poczytać posty użytkowników żeby wyrobić sobie własne zdanie. Nie zestawiałem Proximy z F5 (w teście porównawczym z Fisherów sprawdzałem jedynie F75) i szczerze mówiąc nie zrobiłbym tego bo jak dla mnie to wykrywacze różnej klasy i do różnych zastosowań.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Van Worden wybacz, ale miałem nie raz okazję przekonać się co do fachowości i obiektywizmu proscana i nie jestem przypadkiem odosobnionym.
Rozumiem że chcesz się odgryźć proscanowi za jego opinie o przeprowadzanych przez Ciebie testach, ale to jest wątek na temat proximy i f5...
  • 5 years later...
Napisano
Odnawiam.

Chodzę z F2 ale już dorosłem do lepszego sprzętu.

Myślę o F5 ale czy to dobry wybór ?

Jakie on ma plusy i minusy.

Interesują mnie głównie małe przedmioty.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie