Witam.Mam taki pasek skórzany,ale zupełnie nie wiem do czego mógł służyć?Na trok to raczej za duży,natomiast na pasek do spodni to za mały. Wymiary w przybliżeniu.Klamerka 25 x 35 mm.Długość 800 mm,szerokość 25 mm.Posiada 15 numerowanych,owalnych dziurek 5 x 7 mm.Ma też jakies sygnaturki.Orzeł ze swastyką a pod nim WaA14 i obok cvb i pod tym 40,więc wygląda na niemiecki z 2 wojny.Oczywiści mógł je ktoś dodac współcześnie do współczesnego paska. Pytam tak z czystej ciekawości.Dzięki.
Pytanie
riteks
Witam.Mam taki pasek skórzany,ale zupełnie nie wiem do czego mógł służyć?Na trok to raczej za duży,natomiast na pasek do spodni to za mały.
Wymiary w przybliżeniu.Klamerka 25 x 35 mm.Długość 800 mm,szerokość 25 mm.Posiada 15 numerowanych,owalnych dziurek 5 x 7 mm.Ma też jakies sygnaturki.Orzeł ze swastyką a pod nim WaA14 i obok cvb i pod tym 40,więc wygląda na niemiecki z 2 wojny.Oczywiści mógł je ktoś dodac współcześnie do współczesnego paska.
Pytam tak z czystej ciekawości.Dzięki.
Pozdrawiam
Riteks
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.