Luftwaffe25 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Jest jakieś miejsce zbiórki czy coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 no to Damian wszystko od ciebie zależy czy pojadę. ja zgodę już mam. pisz o której u ciebie mam być.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 chyba że pan Lucjan wyrazi chęć pokopania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 jutro ma być bez opadów. proszę potwierdzić swoją obecność na forum . rozumiem że pan paweł1970, kruq, damianlca, i reggers powinni się pojawić około 10 w okolicach tego bajorka przy drodze na przystań. pozdrawiam i do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Rabat a czym ty jedziesz?Moze zabrałbym sie z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 Tak jak coś to będe, mogę być póżniej teraz mam nocki. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 Rabat miałeś mi dać znac czy mógł bym, się z wami zabrać bo inaczej to transportu nie mam ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 13 Marzec 2009 Share Napisano 13 Marzec 2009 na 100% się rano okaże czym i czy w ogóle jadę. jak nie to to za wał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 13 Marzec 2009 Autor Share Napisano 13 Marzec 2009 Ok ale daj znać rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Marzec 2009 Autor Share Napisano 14 Marzec 2009 to co jedziecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruqu Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 sorry ze mnie nie bylo, ale sie okazało ze wysypały mi się łożyska w tylnich piastach i cała sobote grzebałem przy aucie, ale dalej jest niesprawne :((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger81 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 Witam wszystkich z Legnicy i okolic. Gdzie wy tu chodzicie bo ja oprócz kulek muszkietu to nic wykopać nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 16 Marzec 2009 Autor Share Napisano 16 Marzec 2009 Top Secret :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiger81 Napisano 16 Marzec 2009 Share Napisano 16 Marzec 2009 UUU... tak może bym się z wami kiedyś załapał ale ogólnie mnie chodzenie koło legnicy wkurza. Byłem tu narazie z 10 razy i nic. Dla odmiany jeżdżę koło gorzowa i tam trafia się sporo monetek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 18 Marzec 2009 Autor Share Napisano 18 Marzec 2009 ja w okolicach Legnicy łaziłem i trafiłem troszkę monet, guzików, plomba z ok XVIIIw. itp xD a chodziłem z ace 250 :) trzeba wiedzieć gdzie chodzić... napisz do mnie na gg-9010657Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 może jakiś wypad w okolice legnicy jutro ( środa). tylko u mnie w ostatniej chwili transport odpadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Witam!Akurat jestem z okolic Legnicy i może jest ktoś chętny pojechać na wykopki? Mam jeszcze miesiąc wolnego to pasuje mi każdy termin ale muszę dodać że wykrywacz mam od niedawna no i przydały by mi się jeszcze jakiś trening. Może akurat się czegoś nauczę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Ello wszystkim z Legnicy i okolic:)jak ktoś by chciał iść ze mną pokopać na polach miedzy Gniewomierzem a Legnicą można też pochodzić koło strzelnicy to w sobotę albo niedziele można coś zorganizować;)jak ktoś chętny to niech da odpowiedź w tym wątku ;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 31 Sierpień 2009 Share Napisano 31 Sierpień 2009 Wasylek ty skąd jesteś??Czasem nie z Legnickiego Pola?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Dokładnie to Chojnów i jestem chętny na wyjazd jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 2 Wrzesień 2009 Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Jak pisałem wcześniej ja jestem chętny pokopać. Jak coś to pisz na gg 3471888 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 4 Wrzesień 2009 Share Napisano 4 Wrzesień 2009 transport masz wasylek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasylek Napisano 5 Wrzesień 2009 Share Napisano 5 Wrzesień 2009 Transport mam. W niedziele z peter l-ca się wybieramy na jakiś wypad a może kolega rabat się dołączy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 26 Grudzień 2009 Share Napisano 26 Grudzień 2009 dziś widziałem kogoś kopiącego między księgienicami a koskowicami na polu. wyszło coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek88l-ca Napisano 1 Styczeń 2010 Share Napisano 1 Styczeń 2010 jak jakis bedzie wypadzik to pisac 785 642 414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.