ejni Napisano 20 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2008 Witam szukam os na kopanie w okolicach Legnicy ... czekam na posty pzdr.for allEjni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 31 Październik 2008 Share Napisano 31 Październik 2008 może ktoś chętny na dzisiejsze kopanie jakieś poleabo coś takiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 31 Październik 2008 Autor Share Napisano 31 Październik 2008 niema nikogo to nie ja z rabatem dzisiaj lece ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 jak co to dziś koło 13.00 zimna woda zjazd w las w środku wioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 kur2 rabat czy ty zawsze musisz wyjeba* mi z textem o 10 rano ?? albo 2 godz. przed wypadem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobo Napisano 2 Listopad 2008 Share Napisano 2 Listopad 2008 witam! chętnie wybiore się na waszą dzisiejszą wyprawe? jak macie transport to jestem gotowy? podajcie tylko kontakt-tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 2 Listopad 2008 Autor Share Napisano 2 Listopad 2008 zapraszam na logowanie się na http://www.historia.pun.pl jeśli w złym miejscu zamieściłem ten post proszę o przeniesienie jego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 no wyniki słabe 2 feningi, złota obrączka i kilka łusek od rakietnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 heh ja nie narzekam xD a obrączka srebrna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 złota bo poczyściłem ale i tak jest jeszcze zaśniedziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 to gratulacje a jest jakiś grawer?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 jutro zimna woda jakoś koło 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 a dzisiaj marnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 nie no żartuje w końcu moje pierwsze sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 kiedy jakiś wypad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 może jutro na jekieś pole?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 ahai jeszcze można by było skoczyć do lasku przy chucie słyszałem ze fajne moniaki wychodzą.ale może ktoś inny ma jakieś propozycje.czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 21 Listopad 2008 Autor Share Napisano 21 Listopad 2008 heh co myslicie o kopaniu w okolicach Grzymalina?? moze tam cos być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 jutro wypad z rabatem jakoś z rana kto chętny pisać do mnie na gg 9010657 albo zadzwonić 663141656 jedziemy na militarke Zimna Woda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 niech ktoś coś pisze na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Styczeń 2009 Share Napisano 23 Styczeń 2009 może jakieś wspólne kopanie zorganizujemy puki jeszcze młodsze pokolenie ma ferie.chętni wraz z datami im odpowiadającymi proszę pisać. tak na początek proponuję 26 lub 27 stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 rabat jestem chętny na kopanie, termin i miejsce do ustalenia. Napisz na GG: 6669777 jak możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 ja chodze z wykrywaczem kolo legnicy i nic nieznajduje;/ pochwalcie sie co wy znajdujecie w legnicy i okolicach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter l-ca Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 a oto moje znaleziska z okolic legnicyhttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=647212#778227 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 3 Luty 2009 Autor Share Napisano 3 Luty 2009 ty rabat czemu mi nie dałeś cyny że kopiecie w Legnicy?? W Kostrzynie lipa była nic ciekawego nie wyszło tylko same łuski i guziczek moze wstawie foto xDPozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.