kloki Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Zakupiona w szmatolandzie z tzw. importu. Insygnia zdołałem wstępnie zidentyfikowac jako amerykańskie. Stemplowana 2" i metka. Porządna skórka... Czyżby to bylo to?Proszę o pomoc znawców tematu U.S.Army
kloki Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Napisano 18 Wrzesień 2008 Dzięki.Kurtka wygląda epokowo, jeszcze ta bita 2"...Może ktoś by się jeszcze pokusił o pomoc?
paput Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam, niestety poza naszywką US Navy, ta kurtka nie ma nic wspólnego ani z lotnictwem ani marynarką wojenną USA.
paput Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 dla uzupełnienia co jest na naszywce http://en.wikipedia.org/wiki/Aerographer%27s_Mate
kloki Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Zakupiona w szmatolandzie z tzw. importu. Insygnia zdołałem wstępnie zidentyfikowac jako amerykańskie. Stemplowana 2" i metka. Porządna skórka... Czyżby to bylo to?Proszę o pomoc znawców tematu U.S.Army
kloki Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 i naszywka... Wszystko wygląda epokowo...Pozdrawiam i proszę o identyfikację
kloki Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 chyba będzie bliżej U.S. Navy z okresu II WŚ
huk 100 Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 kloki – tak na chłopski rozum właśnie naszywka wygląda jak nowa -nic nie wytarta ani nie brudna a kurtka zajeżdżona :):) –pozdro
Pytanie
kloki
Zakupiona w szmatolandzie z tzw. importu. Insygnia zdołałem wstępnie zidentyfikowac jako amerykańskie. Stemplowana 2" i metka. Porządna skórka... Czyżby to bylo to?
Proszę o pomoc znawców tematu U.S.Army
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.