krycholec93 Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Napisano 15 Wrzesień 2008 Witam mam do was prośbę, otóż chciałem zrobi referat na historię o II wojnie światowej dokładniej działania militarne w Mielcu i okolicach.Prosiłbym o jakieś plany,Lina frontu Informacje na temat walk... itp.Ewentualnie można napisac na maila : krycholec94@o2.plPOZDRAWIAM!
rokers Napisano 15 Wrzesień 2008 Napisano 15 Wrzesień 2008 Czegoś twórczego może nie napiszę, ale polecam www.google.pl - sam sprawdzałem - jest tam sporo informacji na Twoje zapytanie i napewno starczy Ci na referat.Pozdrawiam
njorl Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Poszukaj w numerach Nadwisłocze". Polecam też stronę Towarzystwa Miłośników Ziemi Mieleckiej...Pozdr.,MJU
walker69 Napisano 16 Wrzesień 2008 Napisano 16 Wrzesień 2008 Mi by było wstyd prosić o pomoc w referacie (gimnazjum). Pisałem ostatnio znajomej referat do gimnazjum ale od poszukiwacza wymaga się ciut więcej. No chyba, że chcesz kogoś złapać na haczyk, że mapy wrzuci jakieś bo tak mi to pachnie.
krycholec93 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Napisano 16 Wrzesień 2008 Nie nie jest to haczyk... wystarczy sam referat dzięki za próby pomocy.Referat już prawie gotowy i jutro... zobaczymy jaka ocena.Dziękuję i POZDRAWIAM!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.