Luke Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Przynosisz do domu takie fanty jak te na saperce? Z wyjątkiem obrączki :)
Rujewit Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Napisano 26 Wrzesień 2008 guzik wziąłem będzie któryś tam do kolekcji ;) a tak to reszta została na miejscu.
profos Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 siemka, Rujewit! :)Widzę, że rozpocząłeś sezon. Ja na kopanie nie mam czasu. Napisz do mnie to podam Ci miejscówkę, gdzie walczyły małolaty z HJ. Masz lepszą piszczałkę więc na pewno coś tam znajdziesz. A ta obrączka jest ze złota?
Luke Napisano 26 Wrzesień 2008 Napisano 26 Wrzesień 2008 Hmmm... Często zdarza mi się znajdować takie guziczki. Takie jak twój i inne, bez sygnatur i jakichkolwiek innych cech, które pozwoliłyby je gdzieś przyporządkować. Niekiedy zabieram je do domu choć niejednokrotnie zastanawiam się po co :)
fraktal Napisano 27 Wrzesień 2008 Napisano 27 Wrzesień 2008 Rujewit to pół złamanej łyżki na saperce.. COOL! Nie szkoda Ci czasu na robienie i wstawianie takich zdjęć?
Rujewit Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Z dzisiaj, najpierw wyskoczyła sama obrączka i myślałem, że na tym się skończy ale później znalazł się herb :)
Rujewit Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 I w całości :) Jak odwiedzę złotnika..
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 więcej zdjęć w dziale identyfikacji...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Napisano 5 Październik 2008 drugi tez się później znalazł ;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.