Rujewit Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2008 i ciekawostka, ktoś chce ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Przynosisz do domu takie fanty jak te na saperce? Z wyjątkiem obrączki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 26 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2008 guzik wziąłem będzie któryś tam do kolekcji ;) a tak to reszta została na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 siemka, Rujewit! :)Widzę, że rozpocząłeś sezon. Ja na kopanie nie mam czasu. Napisz do mnie to podam Ci miejscówkę, gdzie walczyły małolaty z HJ. Masz lepszą piszczałkę więc na pewno coś tam znajdziesz. A ta obrączka jest ze złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Napisano 26 Wrzesień 2008 Share Napisano 26 Wrzesień 2008 Hmmm... Często zdarza mi się znajdować takie guziczki. Takie jak twój i inne, bez sygnatur i jakichkolwiek innych cech, które pozwoliłyby je gdzieś przyporządkować. Niekiedy zabieram je do domu choć niejednokrotnie zastanawiam się po co :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Rujewit to pół złamanej łyżki na saperce.. COOL! Nie szkoda Ci czasu na robienie i wstawianie takich zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 Z dzisiaj, najpierw wyskoczyła sama obrączka i myślałem, że na tym się skończy ale później znalazł się herb :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 1 Październik 2008 Autor Share Napisano 1 Październik 2008 I w całości :) Jak odwiedzę złotnika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 Dzień zaczął się obiecująco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 w okopie takie cudo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 .. tylko szkoda że samotne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 ale głębiej coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 więcej zdjęć w dziale identyfikacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 nie mój ale cieszy oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 i koniec dnia też udany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 drugi tez się później znalazł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 5 Październik 2008 Autor Share Napisano 5 Październik 2008 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.