Wittt Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam trafiłem dzisiaj na taką wpineczke.Ma ktoś pomysł co to?Napisy na niej:Mill(? nie jestem do końca pewien) Alakurtti 1942.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittt Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam trafiłem dzisiaj na taką wpineczke.Ma ktoś pomysł co to?Napisy na niej:Mill(? nie jestem do końca pewien) Alakurtti 1942.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 może ma ona jakiś związek z radziecką bazą lotniczą ?http://www.youtube.com/watch?v=8KfjTTzZ3iU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittt Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Ja odnoszę wrażenie, że to bardziej jest powiązane z II wojną światową. Znaleziona niedaleko niemieckich(północnych) jednostek.Więc być może jakaś wpinka za walki na północy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Wittt
Witam trafiłem dzisiaj na taką wpineczke.
Ma ktoś pomysł co to?
Napisy na niej:
Mill(? nie jestem do końca pewien) Alakurtti 1942.
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.