SNIPERcom Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Napisano 11 Wrzesień 2008 Mam prośbe o to byscie porownali Proxime np z XT70 Explorerem F75 i innymi tak po 2-3 zdania Chodzi mi o to jakie ma zasiegi w stosunku do pozostałych czułosc i dyskrminacje Pozdrawiam
VanWorden Napisano 11 Wrzesień 2008 Napisano 11 Wrzesień 2008 Witam.Jestem właśnie po testach porównawczych Proximy i między innymi Fishera F75, Whitesa MXT i Tesoro Vaquero i muszę powiedzieć, że Proxima wypadła bardzo dobrze. Nie ustępowała w zasięgu, czułości a w kwestii stabilności często była na pierwszym miejscu. PozdrawiamVW
Anarchista Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 VW, a czy będzie na Theasurusie dalszy opis testów Proximy? szczególnie tych prównawczych :)
VanWorden Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 kopijnik2 - maila dostałem, wielkie dzięki:) Dopiero niedawno wróciłem ze Szkocji, ale wkrótce się odezwę.Anarchista - Będę pisał na Thesaurusie a poza tym test ukaże się w listopadowym numerze Odkrywcy" (pewnie wcześniej fragmenty w Thesaurus News") tyle, że porównania z konkretnymi modelami nie będą aż tak podkreślane żeby nie wywoływać wojny" z dilerami i dystrybutorami innych marek;)Wiadomo, że każdy moze przeprowadzić inne testy i za każdym razem wyniki mogą być bardzo różne w zależności od tego kto je interpretuje.. W każdym razie ja sobie takie porównania zrobiłem i Proxima absolutnie nie ma się czego wstydzić:)PozdrawiamVW
kopijnik2 Napisano 12 Wrzesień 2008 Napisano 12 Wrzesień 2008 VW - puść kontakt do siebie na fonię"...
SNIPERcom Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Napisano 12 Wrzesień 2008 VanWorden dziekuje za odp. byłem zdecydowany aby kupic zagraniczną piszczałke ale po tym jak teraz wzrosly ceny w vikingu to juz definitywnie kupuje nasz rodowity sprzecik
SPIDER Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Mam pytanko jak odnośnie wypada Proxima i White's 6000 di pro sl w stosunku uniwersalności i niezawodności chodzi mi o zasięgi na kolorek i militarke który z wykrywaczy jest najlepszy prosił bym o Fachową opinie . Którą wybrać ja oczywiśćie nastawiam się na kolor i czasem może militarke . Proszę o was o rade , którą byście mi polecili wykrywkęZa odpowiedz z góry dzeki.
SPIDER Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Zapomniałem dodać ja chodzę z Garrettem GMH Cx III :) ale planuje kupić coś z wyszei półki poradżćie cosik bo w tym wszystkim się pogubiłem . :(
dzieci3 Napisano 13 Wrzesień 2008 Napisano 13 Wrzesień 2008 Należy pamiętać Whites 6000 di pro sl jest analogowym tworem,ale nie widziałem w akcji proximy.Nie mniej jednak zasięgi whitesa są porażające w stosunku do konkurujących z nim z tzw.półki cenowej.Ostatnio ktoś wyceniał go na 1200Pln,myślę że za okrągły 1000 doszłoby do finału.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.