hubciu93 Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 szanowni poszukiwacze mam cztery łuski od ppsz z 44 roku słyszałem że łuski z tego rocznika są rzadko spotykane czy również w przypadku ppszpozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Niestety ,ale to zmora podobnie jak polmoski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Ktoś ci bajek naopowiadał.Łuski pepeszy z rocznika 1944 są przynajmniej na terenie Podlasia najczęściej znajdywane,głównie z literką T ,czyli kodem Tuły,ale i inne takźe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Praktycznie wszystkie znalezione przeze mnie łuski od pepeszy pochodzą z 44 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Rzadsze są łuski z pepeszki z roku 1945. A już łuski mauser 7,63x25 to rarytas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 12 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2008 dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.