Skocz do zawartości

X-70 czy Sovergin

szajka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ktory z minelabow wybrac chce kupic nowy sprzet i dalej mam dylemat (obecnie biegam z solarka) ktory z nich jest bardziej uniwersalny i na drobnice i na militarke poradzcie bo glupieje od czytania danych opini i testow :)
Napisano
witam dolacze sie do prozby kolegi oprocz tych ktore wymienil kolega ja jeszcze sie zastanawiam nad proximom obecnie biegam z x-terra 50 interesuje mnie kolor ale chcialbym kopac glebiej
Napisano
Cze.W podziękowaniu za szałowy koncert rockowy w KROŚNIE doradzę Ci po znajomości i po cichu, że z Minelabów to tylko G P 4000 , z programem na Europę { indywidualne zamówienie}.pzdr.
Napisano
Na kolorki Sovergin.Wadą jego jest waga.Po kilku godzinach chodzenia boli ręka.Można się do tego przyzwyczaić.
POZDRAWIAM.
Napisano
banderas co do Krosna to zapytaj jagody dlaczego nie zagralismy i jesli chcesz to naswietle ci sprawe na privie pozd szajka

Dzieki koledzy za porady wielki dzieks :) padnie jednak chyba na x 70
Napisano
Witam!
Ostatnio miałem taki sam problem i wybrałem x-70 i dobrze zrobiłem!Wcześniej mialem porównanie u kumpli x-terrka jest super sprzetem i na militarke i na bizuterie!
Polecam x-70!
Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Napisano
jednak poszło na gt już zamówiony :) opisze pierwsze wrazenia jak tylko wpadnie w moje lapki pozdrawiam i dzieki wielkie dla wszystkich którzy wypowiedzieli sie na moje zapytanie poz szajka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie