bastus0 Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 ...jak w temacie....palace i zamki juz widzialem...teraz moze 2ww...pilne mam 2dni....
stangret Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 W okolicach Pińczowa z II wojną będzie krucho.Trochę fantów jest w http://www.palac.chroberz.info/pozdrawiamstangret
8total4 Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 przepraszam drugi post z rzędu ktoś pisze IIWW, myślałem że żyjemy w Polsce..sądzę że w okolicach Pińczowa są o wiele ciekawsze i starsze miejsca niż tylko pamiątki po IIWŚ.pozdro!
bastus0 Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 ...Chroberz robie dzisiaj, mam przewodnik po palacach i zamkach...dlatego pytam o 2ww...moge poruszac sie do 100km od Pinczowa mam gpsa mile widziane adresy miejsc....forum przeszukalem nic konkretnego...tylko info dla kopaczy...pozdrawiam i dzieki z gory za pomoc...ps. sory za chaos ale pisze z palma...
bastus0 Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Napisano 10 Wrzesień 2008 ...a wiec w palacu w Chroberzu jest pare fantow w fajnych stanach, ogolnie rozwija sie....mam jeszcze jutro wiec czekam na propozycje miejsc...
8total4 Napisano 10 Wrzesień 2008 Napisano 10 Wrzesień 2008 100km od Pińczowa to do Częstochowy masz niedaleko ;]a u nas linia obrony z 1939r..chcesz to wal na priv..pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.