fanatyk6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Witam,Mam zamiar dodać do tej papierośnicy spód, tylko nie wiem jak wyglądał taki w oryginale. Może ktoś ma taki oryginalny komplet? Najbardziej mnie ciekawi to jak zrobili zawiasy z aluminium?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Zdjęcie nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Jak widzisz Twoja papierośnica to sztuka okopowa". Nie robiono tego na podstawie jakiś szablonów lub sztanc". Każdy taki wytwór, to wyrób indywidualny, więc robiono je z tego co było dostępne pod ręką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk6 Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Ale sposób tworzenia może był podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.