Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Z jakiej huty pochodzi ten hełm,na nicie sygnowany jest literą K
boat88 Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Ludwików.całkiem spoko nie przepłaciłeś fajny jest...
ppp.p Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Może być faktycznie wczesny ludwików". Ale gdybyś zrobił teścik i fotkę, jak radzi kol.Kowalinho, dowiedziałbyś się więcej. Zwróć uwagę na stromość daszka przedniego oraz na to, czy daszek tylny przylega do powierzchni, czy jest od niej oddalony o kilka mm.Na daszku są wybite jakieś cyferki?Piotrek
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Coś na daszku jest jakieś P i reszty nie moge dojrzeć
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Daszek jest prosty a tylni odstaje o kilka mm, tak mi się wydaje.
Manierkarz Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 Dzieki do szczęscia brakuje mi tylko odpowiedzi na 2 pytania:Czy to rzeczywiście wczesna produkcja tej huty??Ile wy byscie za niego dali PS: Prosze od odp Pozdrawiam Manierkarz
Manierkarz Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Napisano 8 Wrzesień 2008 A zapomniałem i czy dziura może być po odłamku ?????? Tez prosze o szybką odp
kowalinho Napisano 8 Wrzesień 2008 Napisano 8 Wrzesień 2008 Już pisałem - zrób zdjęcie z boku hełmu leżącego na płask na np. stole, wtedy będzie widać kształt czerepu i wtedy powiemy z pewnością, jakiej produkcji ten hełm jest.
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Z jakiej huty pochodzi ten hełm,na nicie sygnowany jest literą K
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Ta dziura po odłamku, ida od niej pękniecia ??
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 Dużo farby,ile ten hełm jest wart bo dalem za niego 90 zł i nie wiem czy przepłaciłem.
kowalinho Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Jakbyś postawił go na płask na stole i zrobił zdjęcie z boku, byłoby łatwiej. Na obecną chwilę jak dla mnie Huta Ludwików.
kowalinho Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 I nie przepłaciłeś - fajna farba z podkładem.
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 A wiesz może skad jest ta dziura ?? I dzieki za odp
Manierkarz Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 I ile byście za niego dali bo jestem bardzo ciekaw :)Pozdrowienia Manierkarz
Pytanie
Manierkarz
Z jakiej huty pochodzi ten hełm,na nicie sygnowany jest literą K
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.