Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Sorki takich 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Kapselek niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Świdwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Pamiątka nawet nie wiem skad:P A propo w Świdwinie codziennie jestem. Masz jakąś wykrywke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Nieposiadam wykrywki. Ale saperke mam i kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Świdwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Takich jeszcze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2008 I nareście cały Frankfurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 Najpużniej w sobote ide kopać więc coś nowego pokaże ;-)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 kolega browar gdzieś trafił. gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 8 Wrzesień 2008 Share Napisano 8 Wrzesień 2008 A moze wykrywka by sie przydała:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 nie pełno złomu chyba z 10 kg juz wytargałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 A w jakim sensie A moze wykrywka by sie przydała:P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 8 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2008 lepiej piszny na gg 6706440zeby nie posypały sie karteczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Dziś nie mogłem odprzeć sie pokusie i poszłem na pole i znalazłem pół konia.10 min temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Znalazłem też ten super mega stary naszyjnik z czsów Mieszka IPS.taki żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Po pierwsze to pisze sie poszedlem, a po drugie to cos marne te twoje wykopy.Z jakim sprzetem latasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 chodze bez wykrywki a co do tegobłędu toprzepraszam już więcej nie będe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 I znowy przepraszam za niepostwienie spacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.O.P. Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Cześć fajne porcelanki też lubie je zbierać walają się po polach i można się natknąć na nie czasem mam Graudenz(Grudziądz) i Strsburg(Brodnica) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 To chyba akumulator znalazłem go na polu podejżewam że wspułczesny ale warto spytać ile może mie lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 10 Wrzesień 2008 Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Myślę,że jest to współczesny akumulator 6 V od ciągnika roniczego.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 10 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2008 Dziekuje pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Dziś od 16:30 do 17:30 Świdwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 11 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2008 Świdwin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.