menesiak Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2008 http://www.owb.8p.pl/galeria/pancerze.htm (uporządkowane pancerze) na MRU, w razie wystąpienia jakiś błędów proszę o korektę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 6 Wrzesień 2008 Share Napisano 6 Wrzesień 2008 Jeszcze fajniej by było, jak by to było w dziale Fortyfikacje. Po co szukac potem w czeluściach Głównego...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 zapewne admini forum to przemieszczą, zależało mi by jak najwięcej ludzi zapoznało się z tymi unikatowymi rozwiązaniami. Wbrew pozorom mamy u nas na MRU bardzo cenne elementy stalowe zachowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malpa Napisano 9 Wrzesień 2008 Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Menesiak sam mozesz przeniesc do dzilu fortyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menesiak Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2008 Przenieś a niby jak (chyba zamieścić tam !!!), wiesz nie pałam miłością do Odkrywcy (czasami napiszą coś cennego) ale ogólnie Pana Sadowskiego nie znoszę (pod przewodnik o LSF oraz do ulotki o Pętli Boryszyńskiej) dostarczyłem zdjęcia, obiecał mi 400 zł i do tej pory (a minął rok) nie oddał.Dlatego sądzę że większość moich tematów jest kasowana, przenoszona, no i przybywa ostrzeżeń.Nie zarabiam na swojej stronie, więc chyba nie jestem konkurencją dla Odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.