menesiak Napisano 5 Wrzesień 2008 Autor Napisano 5 Wrzesień 2008 http://www.owb.8p.pl/galeria/pancerze.htm (uporządkowane pancerze) na MRU, w razie wystąpienia jakiś błędów proszę o korektę
skyluke Napisano 6 Wrzesień 2008 Napisano 6 Wrzesień 2008 Jeszcze fajniej by było, jak by to było w dziale Fortyfikacje. Po co szukac potem w czeluściach Głównego...:)
menesiak Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 zapewne admini forum to przemieszczą, zależało mi by jak najwięcej ludzi zapoznało się z tymi unikatowymi rozwiązaniami. Wbrew pozorom mamy u nas na MRU bardzo cenne elementy stalowe zachowane
malpa Napisano 9 Wrzesień 2008 Napisano 9 Wrzesień 2008 Menesiak sam mozesz przeniesc do dzilu fortyfikacje
menesiak Napisano 9 Wrzesień 2008 Autor Napisano 9 Wrzesień 2008 Przenieś a niby jak (chyba zamieścić tam !!!), wiesz nie pałam miłością do Odkrywcy (czasami napiszą coś cennego) ale ogólnie Pana Sadowskiego nie znoszę (pod przewodnik o LSF oraz do ulotki o Pętli Boryszyńskiej) dostarczyłem zdjęcia, obiecał mi 400 zł i do tej pory (a minął rok) nie oddał.Dlatego sądzę że większość moich tematów jest kasowana, przenoszona, no i przybywa ostrzeżeń.Nie zarabiam na swojej stronie, więc chyba nie jestem konkurencją dla Odkrywcy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.