Lord_Macragge Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Napisano 4 Wrzesień 2008 Litery F.B. RADOM, z drugiej strony W.P. Proszę o wydatowanie i wycenę, bo mam możliwość go kupić, a nie wiem, jaka będzie uczciwa oferta.
wykop39 Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Witam .. Jest to polski bagnet z czasów 2 wojny swiatowej produkowany w zakładach w Radomiu . Co do ceny , jakie są jego wymiary oraz czy zatrzask działa . Wygląda na skrucony , a wtedy jest wart jakieś 50 - 70 zł .
michal16 Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Witam. Można jescze dodać że jest on na Karabin Mauser 1898. Co do ceny jeśli widać dobrze napisy to 50 zł.Pozdrawiam
wykop39 Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Niestety bagnecik skrucony , zgodnie z kolegą michal16 wart jakieś 50 zł . pozdrawiam
kowalinho Napisano 4 Wrzesień 2008 Napisano 4 Wrzesień 2008 Zeby uściślić - to polski bagnet wz29, wykonany tak, żeby pasował do każdego kb i kbk systemu braci mauser, ale przeznaczony był przede wszystkim do polskiego kb wz29.
Lord_Macragge Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Napisano 4 Wrzesień 2008 Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi :) Widzę, że muszę się podszkolić z WP, bo coś zaczynam mieć dużo do czynienia z fantami spoza mojej specjalizacji" ;]
Pytanie
Lord_Macragge
Litery F.B. RADOM, z drugiej strony W.P. Proszę o wydatowanie i wycenę, bo mam możliwość go kupić, a nie wiem, jaka będzie uczciwa oferta.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.