Lord_Macragge Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Litery F.B. RADOM, z drugiej strony W.P. Proszę o wydatowanie i wycenę, bo mam możliwość go kupić, a nie wiem, jaka będzie uczciwa oferta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Witam .. Jest to polski bagnet z czasów 2 wojny swiatowej produkowany w zakładach w Radomiu . Co do ceny , jakie są jego wymiary oraz czy zatrzask działa . Wygląda na skrucony , a wtedy jest wart jakieś 50 - 70 zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Ok. 17 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Witam. Można jescze dodać że jest on na Karabin Mauser 1898. Co do ceny jeśli widać dobrze napisy to 50 zł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Niestety bagnecik skrucony , zgodnie z kolegą michal16 wart jakieś 50 zł . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 4 Wrzesień 2008 Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Zeby uściślić - to polski bagnet wz29, wykonany tak, żeby pasował do każdego kb i kbk systemu braci mauser, ale przeznaczony był przede wszystkim do polskiego kb wz29. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 4 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2008 Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi :) Widzę, że muszę się podszkolić z WP, bo coś zaczynam mieć dużo do czynienia z fantami spoza mojej specjalizacji" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Lord_Macragge
Litery F.B. RADOM, z drugiej strony W.P. Proszę o wydatowanie i wycenę, bo mam możliwość go kupić, a nie wiem, jaka będzie uczciwa oferta.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.