KrzyGos111 Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam czy ktoś może mnie pokierować co mam dalej zrobić po zainstalowaniu gry i otworzeniu neostrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Na pulpicie powinny być 2 ikony - Call of Duty 2 Single Player i Call of Duty 2 Multiplayer, załączasz tę drugą (multiplayer) w opcjach gry wieloosobowej wpisujesz swój nick pod jakim chcesz grać. Potem wracasz do głównego menu i klikasz na samej górze Dołącz", wyświetli się lista serwerów a u góry ich typy, Teamdeatchmatch, Sereach&Dystroy i inne kórych opisy znajdziesz w instrukcji gry.U góry ekranu są typy do wybrania. Wybierasz pożądaną mapę, typ i łączysz się z nią albo poprzez dwukrotne szybkie kliknięcie na nazwę albo po jej zaznaczeniu klikasz dołącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 To tyle, reszta w instrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 no tak robiłem ale mi się lista serwerów nie wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haos69 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Orginalna gra czy pirat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzyGos111 Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Orginał tylko cdkey z neta bo instrukcje zgubiłem a on z tyłu był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 No to masz po grze s sieci :( musisz kupić nowego coda z cd-keyem bo nici z gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukalek Napisano 7 Wrzesień 2008 Share Napisano 7 Wrzesień 2008 Aaa tam nowego coda ;)cod.steel-server.com:28960194.187.183.242:28962 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.