Skocz do zawartości

jaki wykrywacz

basteksf

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
mam do wydania 500 zł i chciałbym zakupić za to jkaiś wykrywacz głównie co mnie interesuje to kolorki ale bagnetem też nie pogardze
doradźcie coś może też być sprzęt używany
z góry dzięks za wszystkie odpowiedzi
pozdro
Napisano
Ja bym polecił Rutusa Ultre II. Fajna wykrywka.
Ewentualnie ACE150, ale nie ma trybu statycznego niezbędnego do militarki.
Napisano
za 500PLN. polecam ACE 150, ja go zakupiłem i nie żałuje, kolorek trzepie jak tra la la, militarkę też znajdziesz ale tą zalegającą płytko!
wejdź na forum w post co potrafi ace150" a znajdziesz kilka przykładów co można nim trafić!
Napisano
fakt ACE150,znajdzie wszystko do 15-może 30 cmm dosłownie wszystko [papierki sreberka] gwoździe drobinki metalu w zaśmieconym w miarę terenie będzie ci piszczał co chwila
Napisano
a gdzie są te GTI za 500 zł ? :> po prostu trzeba mieć świadomość, że najtańszy Garrett nie będze miał tych możliwości co Garrett najdroższy. Z resztą wykrywacz za 3000 też nie jest rozwiązaniem wszystkich problemów, można w nim sobie wyciąć folię alu, ale przestanie wtedy sygnalizować cienkie srebrne monety, wiele drobniejszych przedmiotów, szczególnie złotych. Możliwości identyfikacji i dyskryminacji są ograniczone więc na silnie zaśmieconym terenie też może wariować.
Po prostu wykrywacz wykrywa metale i już, nikt nie wynalazł jeszcze wykrywacza monet (o ile mi wiadomo :) ).
Napisano
Za 500 zł z x-30 będzie cieżko ale Ace 250 się znajdzie. Na kolorek super wykrywacz . Dyskryminacja moim zdaniem jest dosyć dobra jak na wykrywacz w tej cenie a po paru godzinach chodzenia mozna się go auczyc" i wtedy z ziemi wyciąga się monetki itp... a nie smieci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie