Skocz do zawartości

Akumulatorki do Proximy

blaszak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie!!
Od dziś jestem szczęśliwym posiadaczem Proximy:))
Jakie polecilibyście akumulatorki???
Byłem dziś w sklepie ale wybór jest spory i w sumie to zgłupiałem.
Będę wdzięczny za sugestie od użytkowników Proximy.
Pozdrawiam!
Robert
Napisano
czyli głównie chodzi o to aby miały jak największą pojemność??
A czy jest jakaś różnica pomiędzy firmowymi akumulatorkami a jakimiś mało znanych firm??
Napisano
Chodzi o pojemne o dobre, bo zbyt tanie mogą być chińskie i g. Z testu komputer świata polecam :
1. duracel
2 varta
3. Sony
4 Energizer
5. GP battery
6. philips
7. panasonic
8. sanyo
9. Hama
10...

Miejsca takie same jak zajeły marki w testach.
Napisano
Witam.
Ja polecam firmę GP.To jedyna firma, których pojemność akku, pokrywa się z danymi w ich katalogu.Sam używam GP 2700/R6.Jak dotychczas, po 2 latach używania nie zawiodłem się na tych akku.
Pozdrawiam ALL.
Napisano
Witam mam takie same hmm miałem bo zmieniłem na DURACELL SUPREME R6/AA 2650 mAh na tamtych wskaźnik pokazywał coś monad 70% a na DURACELL ponad 84% i przez 8 godzin chodzenia bez wyłączania wykrywki 70% na wskaźniku. Wiec te są lepsze od max cell bo po takim samym czasie max cell pokazywały coś ponad 50%
Napisano
Do bateryjek ważna też jest dobra i funkcjonalna ładowarka.
Np bc-700 na alle..o kosztuje około 80-90 zł.
odświeża" baterie - usuwa efekt pamięciowy, rózne prądy ładowania itd.
k.
Napisano
Ja moge polecic akumulatorki Sanyo eneloop 2000mAh naprawde dlugo trzymaja, mialem duracell 2650 i GP wiec moge je porownac. Co chodzi o akumulatorki no name to nie maja szans nawet te o iby" wielkiej pojemnosci >3500. Duracell nie zrobilo na mnie wogole wrazenia sa bardzo srednie, placimy jedynie za firme, natomiast GP moge jak najbardziej polecic chociaz trzymaja krocej od Sanyo eneloop, dodam ze ladowarka techno line BC700. To tylko moja skromna opinia, wiec prosze nie krytykowac :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie