weje Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 Wyszło na terenie carskiego poligonu. Nie mam pojęcia co to może być i czym było. Proszę o wszelkie propozycje identyfikacji. Pozdrawiam
MK Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Miecz? Mi to szczerze wygląda na flagę taką jak w barankach wielkanocnych przechodzącą przez wieniec, a może dostałem już oczopląsu i czas opuścić forum...
weje Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 to nie jest miecz. krótki opis: maszt, wieniec, z masztu zwisa flaga na dwóch linkach (jak proporczyk). no ale dzięki może w końcu coś ciekawego wymyślimy.
weje Napisano 25 Sierpień 2008 Autor Napisano 25 Sierpień 2008 Wyszło na terenie carskiego poligonu. Nie mam pojęcia co to może być i czym było. Proszę o wszelkie propozycje identyfikacji. Pozdrawiam
Y-aero Napisano 25 Sierpień 2008 Napisano 25 Sierpień 2008 Wygląda na szpice od jakiegoś sztandaru.pozdro.
Pytanie
weje
Wyszło na terenie carskiego poligonu. Nie mam pojęcia co to może być i czym było. Proszę o wszelkie propozycje identyfikacji. Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.