kopacz18 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 dziś poświęciłem dwie godzinki na szukanie - efekty całkiem obiecujące - niestety z wyprawy mam tylko to jedno zdjęcie akumulatorki mi się rozładowały - reszta robiona już w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 łączny urobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 wyszło cztery większe i jeden mniejszy guziczek - i bardzo okaleczony orzełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 klamry (z czapek ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2008 resztka z zapalniczki i jakaś klamra była druga identyczna tylko stalowa - na dziś to tyle - w piątek jak dobrze pójdzie ciąg dalszy-pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 19 Sierpień 2008 Share Napisano 19 Sierpień 2008 Klamerki-przesuwki jak napisałem w dziale identyfikacja, z rogatywek polowych wz35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 czyli teoretycznie powinny być i trzy orzełki - na razie znalazłem tarczkę od jednego - w piątek się okaże - dzięki i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Sierpień 2008 Share Napisano 20 Sierpień 2008 Orzełki na rogatywkach polowych wz.35 były wyszywane, a nie blaszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 20 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2008 dobra dzięki - pomieszało mi to trochę szyki:) - hehe - już widziałem te ptaszki oczami wyobrazni - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 21 Sierpień 2008 Share Napisano 21 Sierpień 2008 Kolego kopacz 18, doszedł do Ciebie mój mail? Jeśli nie to prosiłbym o jakiś kontakt na pawelp2128@wp.pl, z góry dzięki. Pzdr,Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 dziś udało mi się wyruszyć ponownie na moje wrześniowe poletko - i jak się okazało moja rozbujana wyobraznia mnie nie zawiodła - w prawdzie nie trzy orzełki tylko dwie tarczki - ale i tak cieszą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 druga bidulka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 kolejna sprzączka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 i mój pierwszy- szkoda że tylko połówka i to czysta - ale bardzo poprawił mi humorek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 następna z kawałkiem materiału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 i wszystko z dzisiejszego dnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 21 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2008 troszkę przemyte - i to na tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 dzisiejsze maleństwo - niestety uszkodzone - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cross Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Kolego Kopacz mógłbyś zdradzić co to za tereny gdzie szukasz? Ja jestem z Pomorza i mi takie widoki jeśli chodzi o wrzesień nie są dane :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matias_o Napisano 8 Październik 2008 Share Napisano 8 Październik 2008 Na pomorzu też można pokopać fanciki ze września 1939r. np w Borach Tucholskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 8 Październik 2008 Autor Share Napisano 8 Październik 2008 tak ogólnikowo można powiedzieć że znalezione na trasie wycofywania się części rozbitych oddziałów spod Iłży - pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 9 Październik 2008 Share Napisano 9 Październik 2008 hej jeśli szukasz na wschód od Iłży to zapraszam na jakąś wspólną wyprawę-często jestem w tamtych okoliach Lasy Małomierzyckie itp:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 Na wstępie do kol. Czarka - jak możesz to odezwij się do mnie na michal2221@onet.eu - pozdrawiam! ...dzisiejsze guziczki - sory za jakość fotek robione przed chwilą w domu - miałem taki dzionek zaganiany że wcześniej nie mogłem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 takie coś się trafiło sygnowane Kranc & Kępicki oraz jak dobrze dopatrzyłem m2 w kółeczku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 10 Październik 2008 Autor Share Napisano 10 Październik 2008 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.