ra_v Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 Co to za szabelka z okresu III rzeszy - godło jakby policji ale nie wiem...Producent P.S. SolingenBardzo wysoka jakość wykonania - pomel z przeplotem. Czy to jakaś wersja wyższego oficera??Dzięki za każde infoPozdro
ra_v Napisano 18 Sierpień 2008 Autor Napisano 18 Sierpień 2008 Co to za szabelka z okresu III rzeszy - godło jakby policji ale nie wiem...Producent P.S. SolingenBardzo wysoka jakość wykonania - pomel z przeplotem. Czy to jakaś wersja wyższego oficera??Dzięki za każde infoPozdro
ra_v Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Napisano 19 Sierpień 2008 Dzieki wielkie. Miałem już kilka oficerskich WH, ale taj jest zupełnie inna. Pięknie wykonana, masywna i w porównaniu do innych, które były też bardzo starannie wykonane wydaje się jeszcze lepsza. Dlatego zastanawiałem sie nad wyzszym oficerem - no i ten temblak ze złotym przeplotem.Dzięki i pozdro
Pytanie
ra_v
Co to za szabelka z okresu III rzeszy - godło jakby policji ale nie wiem...
Producent P.S. Solingen
Bardzo wysoka jakość wykonania - pomel z przeplotem. Czy to jakaś wersja wyższego oficera??
Dzięki za każde info
Pozdro
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.