Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal vol.II

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Witam
Dawno sie nie udzielalem w temacie, niemniej jednak dzialam w terenie, tyle ze moje wyjazdy sa nieprzewidywalne i nieskoordynowane w czasie. Niemniej jednak chce nadmienic, ze jestem chetny i mam czas na skoordynowany wyjazd w teren w niedziele 3 maja.
Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Witam
watek nie karmionu zdech zupelnie...Siedze wyzej niz po uszy w pracy, kazdy weekend starajac sie doprowadzic swoj woz do stanu kompletnosci...Zrezta, zmienna pogoda nie nastraja do wizyt w terenie (ostatnie dwa weekendy lalo z przerwami, w dodatku robactwo dokucza). Co tam u was Koledzy? Zamierzam pochodzic troche u schylku lata, moze wczesniejszy termin sie trafi, o czym poinformuje, bo juz dawno nie spotkalismy sie w stalym gronie, z wykrywka i lopata w reku...
Pozdrawiam

Powitać :)
Wątek faktycznie nieco się przykurzył.
Też chciałbym móc przewidzieć, kiedy będę miał wolne. W każdym razie siedzę w środku Puszczy Kozienickiej i mam DDCz czyli Dramatyczny Deficyt Czasowy związany z nową pracą :) Wstępnie wybieram się na jakiś łatwy teren w przyszłym tygodniu celem podsycenia zapału nowego miejscowego chętnego :)
Pzdr, Art

Niestety. Przeszedłem na stronę ludzi transportujących ludzi :) i _chwilowo_ (dlatego nadal udzielam się w tym wątku) zamieszkuję w Kozienicach.
W każdym razie jestem cholernie usatysfakcjonowany wynikiem mojego ostatniego malutkiego, godzinnego wypadu, mimo że dla weteranów taki guzik z orłem i biciem z 1937 roku to nic specjalnego :)
pzdr, Art

• 2 months later...
Witam
Kubas: przepraszam, ze nie odpisalem na sms-a, nie mialem mozliwosci, chetnie bym pogrzebal w ziemi, ale obowiazki zwiazane z krytyczna faza remontu mieszkania niestety odbieraja mi wolny czas. Mam szczera nadzieje, ze jak przeskocze ten etap, jeszcze w tym roku uda sie zorganizowac wypad.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie