ArtVee Napisano 6 Marzec 2009 Share Napisano 6 Marzec 2009 Wchodzę, akurat mam wolne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 7 Marzec 2009 Share Napisano 7 Marzec 2009 To dajcie pany znać gdzie zbiórka i o której:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 7 Marzec 2009 Autor Share Napisano 7 Marzec 2009 WitamKubas: dzwonie jutro po 11, jak bede wyjezdzal z Radomia i udamy sie po Artka, a dalej pomyslimy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 12 Marzec 2009 Share Napisano 12 Marzec 2009 Może w ten weekend pogoda będzie bardziej sprzyjająca? :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gudek82 Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 Witam panowie ja jestem z okolic Radomia, więc jak coś możemy się ustawiać, mam autko, więc zawsze łatwiej o jakiś wypadzik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod-PW Napisano 6 Kwiecień 2009 Share Napisano 6 Kwiecień 2009 WitamDopiero zaczynam, posiadam Fishera F4 i chętnie wybiorę się na jakiś wspólny wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 7 Kwiecień 2009 Share Napisano 7 Kwiecień 2009 Aż się dziwię, że odpowiadam przed hukiem ;) Gudek - wykaż się cierpliwością, zorganizować wspólny wyjazd załogi z Radomia nie jest tak łatwo :) i raczej już po świętach...pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 A co powiecie panowie na wtorek ponoć wolny jest:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Musiałbym dotrzeć do Radomia najpierw, a po dwudniowym biesiadowaniu ze szwagrami mam pewne obawy przed zapowiadanymi wzmożonymi kontrolami drogowymi ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akcej Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 http://www.heliosnet.pl/20,Radom/Aktualnosci/Szczegoly/id/731/General-Nil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boloBres Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Moment,ale o co chodzi?ja tez jestem Radomia.Brałem udział w Hubalowych zaduzskach,jednak czasami nie chwytam tematu o co kaman?Na kopki tez pomykam jak by co...To kiedy jakiś wspólny wyjazd?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 WitamDawno sie nie udzielalem w temacie, niemniej jednak dzialam w terenie, tyle ze moje wyjazdy sa nieprzewidywalne i nieskoordynowane w czasie. Niemniej jednak chce nadmienic, ze jestem chetny i mam czas na skoordynowany wyjazd w teren w niedziele 3 maja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Oczywiscie czekam na zgloszenia, transport: ja + 3 osoby zapewniony.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Ja jak zawsze chętny Erneście:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Maj 2009 Autor Share Napisano 1 Maj 2009 WitamPrzynajniej jeden niezawodny :). W niedziele, wstepnie ok. godziny 10-11, dam wczesniej (w sobote)znac na tel.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 At, przegapiłem temat jakimś cudem :( Może w tygodniu albo najbliższa sobota? W niedzielę goszczę u 8-letniego komunisty ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 3 Maj 2009 Autor Share Napisano 3 Maj 2009 Coz, przegapiles...a Kubas wyoral 3 bagnety, ja kolorowe pierdoly, ogolnie bylo slabo, ale pogoda piekna...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Maj 2009 Share Napisano 20 Maj 2009 Puk puk pany ! :):) co tam u was ? :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 U mnie na pewno mniej ciekawego niż u Ciebie :D Znasz może pytania na egzamin z kursu kwalifikacji wstępnej? ;)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Witamwatek nie karmionu zdech zupelnie...Siedze wyzej niz po uszy w pracy, kazdy weekend starajac sie doprowadzic swoj woz do stanu kompletnosci...Zrezta, zmienna pogoda nie nastraja do wizyt w terenie (ostatnie dwa weekendy lalo z przerwami, w dodatku robactwo dokucza). Co tam u was Koledzy? Zamierzam pochodzic troche u schylku lata, moze wczesniejszy termin sie trafi, o czym poinformuje, bo juz dawno nie spotkalismy sie w stalym gronie, z wykrywka i lopata w reku...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Powitać :)Wątek faktycznie nieco się przykurzył.Też chciałbym móc przewidzieć, kiedy będę miał wolne. W każdym razie siedzę w środku Puszczy Kozienickiej i mam DDCz czyli Dramatyczny Deficyt Czasowy związany z nową pracą :) Wstępnie wybieram się na jakiś łatwy teren w przyszłym tygodniu celem podsycenia zapału nowego miejscowego chętnego :)Pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Sierpień 2009 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2009 WitamTo gdzie teraz pracujesz? Chyba nie przeszedles na strone lesnych ludzi", co w naszym wypadku byloby ogromna zaleta...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Sierpień 2009 Share Napisano 2 Sierpień 2009 Niestety. Przeszedłem na stronę ludzi transportujących ludzi :) i _chwilowo_ (dlatego nadal udzielam się w tym wątku) zamieszkuję w Kozienicach.W każdym razie jestem cholernie usatysfakcjonowany wynikiem mojego ostatniego malutkiego, godzinnego wypadu, mimo że dla weteranów taki guzik z orłem i biciem z 1937 roku to nic specjalnego :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 20 Październik 2009 Autor Share Napisano 20 Październik 2009 WitamKubas: przepraszam, ze nie odpisalem na sms-a, nie mialem mozliwosci, chetnie bym pogrzebal w ziemi, ale obowiazki zwiazane z krytyczna faza remontu mieszkania niestety odbieraja mi wolny czas. Mam szczera nadzieje, ze jak przeskocze ten etap, jeszcze w tym roku uda sie zorganizowac wypad.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 25 Październik 2009 Share Napisano 25 Październik 2009 To jak ktoś by coś planował to info na telefon proszę bo do internetu mam narazie dostęp z doskoku:PP.S ostatnio się trafił szturm piechoty:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.