czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 dziś miałem dzień dla siebie ^^ pojechałem więc z psem w plener :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 16 Sierpień 2008 Share Napisano 16 Sierpień 2008 .....no ale ze co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 ciekawie się wszystko zapowiadało, szczeniak był zadowolony... szkoda tylko, że padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 niestety po łące nie było można pośmigać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 nawet łowiecki łapały doła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 aż tu nagle przy drodze kilka starych drzew:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 ciekawie zapowiadający się stary odcinek drogi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 słonko świeciło a deszcz mimo to dalej padał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 pierwsza konkretna dziura :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 szukaj szarik szukaj... tzn rex^^ szukaj rex:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 i już go widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 guziol jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 jaki? :)bo nie wiem^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 niestety był to jedyny ciekawy przedmiot.... dalej to już tylko egzystencjalna lekkość bytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 ...śmieci w postaci pestek... zapalających jakichś :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2008 śmieci stawały się częstszym znaleziskiem aż tu nagle wnyko jakieś zatrzaskowe napotkałem. Szkoda by rexowi nóżkę upierniczyło więc zawinąłem się stamtąd. Jutro wrzucę fotki wnyka, jutro też podrzucę je straży leśnej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 I co jest z pieskiem, był u weterynarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 czarnykocie a ten wielki piesek ciebie w terenie nie goni? he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Guzik za 99% wojskowy. Wydaje mi sie że kiedys takiego widziałem. Poszukaj w necie:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Guziczek asz" pruski z naramiennika bodajże^^. pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 dzięki za identyfikacje guzika:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 17 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2008 oto znaleziony leśny szajs.pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 Witam Guzik carski półkowy, występują z różnymi numerami. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 mam taki sam:)napewno prusaczek...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MOZIX29 Napisano 17 Sierpień 2008 Share Napisano 17 Sierpień 2008 sorki zdjecie sie nie zaladowalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.