detekta8 Napisano 16 Sierpień 2008 Autor Napisano 16 Sierpień 2008 Witam niedawno rozpoczalem swoja przygode z wykrywka mam zwykly wykrywacz pracujacy w trybie vlf lecz jest on nie wystraczajacy chcialbym wyposazyc sie w lepszy sprzet w granicach 500-600zl obszukuje glownie spalonki" starych poniemieckich domow i wiem ze tam moglo cos zostac zakopane (informacje uzyskane od miejscowych) jaki wykrywacz jest do tego najlpeszy ?? goraco prosze o pomoc
Ravfal Napisano 21 Wrzesień 2008 Napisano 21 Wrzesień 2008 na szukanie drobnicy po starych obejściach polecam ACE 250
lstarzyk Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Za tą kasę tylko Hs-3 najlepszy na głębokie wykopy , ai boratynkę teź znajdzie.
Dziki Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Ewentualnie Rutus Solaris, można dostać używki z gwarancją jeszcze. Tryb statyczny tylko troszkę słabszy od HS3, natomiast jeśli chodzi o łapanie koloru, to bije HS3 na głowę (ACE zresztą też).
Anarchista Napisano 23 Wrzesień 2008 Napisano 23 Wrzesień 2008 Na depozyty to ACE raczej za płytki... i za czuły.
dzieci3 Napisano 24 Wrzesień 2008 Napisano 24 Wrzesień 2008 Potwierdzam słowa Anarchisty,byłem dzisiaj na takiej miejscówce,kolega z kanarkiem tylko się oklął,gdzie nie machnął wykrywacz śpiewał.Do tego typu miejsc przydałaby się zgarniarka.Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.