Skocz do zawartości

Jaki (zestaw) Georadar???!!!!Pomocy Prosze!!!!

paski59

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jestem poszukiwaczem amatorem z wykształcenia świerzym magistrem historii staram się o dotacje z uni na zakup georadaru w celu założenia firmy!!!!Moje pytanie brzmi kto poleci mi dobrą firmę (georadar), prosiłbym o(...o złożenie takiego zestawy wraz z opisem elementów w zestawie oraz ich kosztorys) taki aby moja firma mogła sprostać zadaniom świadczenia usług za pomocą georadaru. Mile widziany kontakt z osobą posiadającą odpowiednie kwalifikacje w tej dziedzinie (taki cichy przyjaciel"). Z góry dziekuje za odpowiedź, życze wszystkiego najcenniejszego co da Ziemia.
Napisano
a ja podziwiam SWIERZEGO magistra - chce wywalić kupę kasy na sprzęt o którym nie ma pojecia a potem zarabiać za jego pomocą nie umiejąc nawet włączyć.
optymizm to podstawa
Napisano
Jeżeli chodzi o mnie to Prosze się nie martwić, a czy słabo uczą świe(r)żych" magistrów z uni" najlepiej świadczy fakt że to ja chce wywalić kupe forsy".Więc prosze o POMOC a nie o komentarze typu: mamy cię".
Napisano

Witam.
Jeśli jest możliwość refundacji kosztów zakupu,to może takie urządzenie pod nazwą Nuetrond.Poszukaj w net jest trochę a ten temat.
Pozdrawiam ALL.

Napisano
pozdrawiam

poszukaj sobie inoformacji o georadarach firmy GSSI. sprzęt drogi, trudny w obsłudze ale skuteczny, posiada bogate oprogramowanie i dosyć dużą możliwość konfigorowania do odpowiednich poszukiwań.

pozdrawiam
Napisano
był kiedyś tutaj taki jeden kolega co o georadarach wiedział wszystko:):0) ale go zbanowano:) bywalcy tego forum wiedzą jaki miał nick.pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie