Skocz do zawartości

Niesamowity material

01111977

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Znalezione przez kolege na Youtube.
8 maja 1945 Czechy. Kolorowy film wykonany przez amerykańskich żołnierzy.Samosąd na jeńcach niemieckich.Ten film robi niesamowite wrażenie.

http://uk.youtube.com/watch?v=yE4wY-NniQQ
Napisano
no niezle...jesli mozna to tak nazwac. w sumie niewiem o co w tym filmie chodzi bo niema dzwieku ale ci ludzie i ofiary mowia same za siebie.poprostu wojna
Napisano
Trzeba się zarejstrować na Youtube.Bo trzeba potwierdzić,że jest się dorosłym aby obejrzeć te sceny.Według mnie sceny z wyzwolonych niemieckich obozów koncentracyjnych są o wiele bardziej wstrząsające niż tych paru pobitych bądź zabitych Niemców na tym filmie.
Napisano
w sumie to niewiadomo o co w tym flimie chodzi,pelno zabitych i rannych zolnierzy-ale niewiadomo kim byli oprawcy?amerykanie czy czesi?
Typowy widok wojennych scenerii.
Napisano
Panowie tez macie czasem problem z zalonczeniem filmiku na youtube? nie chce mi zaladowac tego filmiku i tak czesto sie dzieje:/ pisze mi We're sorry, this video is no longer available";/ i nie wiem z jakiego powodu sa takie problemy..jesli ktos wie o co tu biega to prosze o pomoc:)
Napisano
Samosądu dokonali czesi.Amerykanie zbierali dowody filmując m.in.Co do problemów z odtwarzaniem..przykro mi.Sam mam 3 kompy w domu i tylko na jednym wszystko mi odpala.Kwestia konfiguracjii,kodeków itp.Pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie