saper132 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2008 Witam mam pytanie czy ktoś wie może gdzie można kupić orginalny lub kopie sovieckiego munduru z okresu 2 Wojny Światowej.Kiedyś chciałem kupić tą aukcje jale niejestem pewien czy takie same mundury byly na 2 Wojnie Światowej.Link do aukcjihttp://www.allegro.pl/item403295063__mundur_zolnierza_zssr_polowy_stan_idealny_.htmlProsze o pomoc.Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 sovieckiego? Czy sowieckiego?Jesteś anglojęzyczny, żeby używać bzdurnych i niepotrzebnych w językach słowiańskich, anglojęzycznych zamienników liter?Napiszesz Gorbaczow" czy Gorbatschov"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Repliki munduru rosyjskiego możesz śmiało dostać wśród poznańskich handlarzy mundurami i sprzętem (nie wymienię nazw żeby nie było że coś reklamuję albo namawiam do sprzedaży) jakby co Kowalinho napisz do mnie na priw albo maila to ci dam dokładne namiary, a ogółem mówiąc ruska znajdziesz ładnego i w miarę taniego w Poznaniu.PozdrawiamP.S. Sam tak kupowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jankes90 Napisano 10 Sierpień 2008 Share Napisano 10 Sierpień 2008 Pomyliłem autorów pytania post jest nie do Kowalinho tylko do saper132, przepraszam, zwykłe roztargnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.