Nostro91 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Napisano 10 Sierpień 2008 witam,mam aluminiowy dekielek pochodzący prawdopodobnie ze zbiornika paliwa od M-ki,ale nie mam pewności.Z góry dzieki za pomoc.
dzieci3 Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 Witam,podobne szczegóły były umiszczane na zbiornikach paliwa w motocyklach,ale w większości przypadków były one wykonane z gumy.To moje zdanie ale pewności nie mam.Pzdr.
lukaszpol26 Napisano 10 Sierpień 2008 Napisano 10 Sierpień 2008 mi to wyglada jak akaś okładzina rewolweru czy jakiegos pistoletu ale moge sie mylić
Nostro91 Napisano 10 Sierpień 2008 Autor Napisano 10 Sierpień 2008 To na pewno pochodzi od motocyla chcę tylko wiedzieć czy to jest od M-ki czy od BMW,Zunddapa,lub czegoś innego.
Nostro91 Napisano 12 Sierpień 2008 Autor Napisano 12 Sierpień 2008 Czy jest na forum ktoś kto zna wojenne modele BMW bo wewnątrz dekielka znalazłem ledwo widoczne ślady MW-kiedyś to mogło być np.BMW
Pytanie
Nostro91
witam,mam aluminiowy dekielek pochodzący prawdopodobnie ze zbiornika paliwa od M-ki,ale nie mam pewności.Z góry dzieki za pomoc.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.