SaperDębica Napisano 8 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2008 Witam. Wybiera sie ktos do Stepiny 24VIII?http://www.pogorza.pl/zlot-militarny-stepina-2008.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Najprawdopodobniej będe.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombspider Napisano 8 Sierpień 2008 Share Napisano 8 Sierpień 2008 Mam nadzieję że nic mi nie wyskoczy" i będę mógł tam być :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 9 Sierpień 2008 Share Napisano 9 Sierpień 2008 Ja prawdopodobnie będę, rok temu było fajnie :D miłym zaskoczeniem była możliwość kupienia sobie wody mineralnej zaraz po inscenizacji po cenach o ok 20-40gr droższych niż w sklepie :D bo spodziewałem się cen typu 3,5 za 1L :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin14 Napisano 13 Sierpień 2008 Share Napisano 13 Sierpień 2008 ja bym pojechał ale jak zwykle z kumplem kasy na przejazd nie mamy:-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaperDębica Napisano 15 Sierpień 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2008 A jedzie ktos z rejonu Mielec Dębica?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 25 Sierpień 2008 Share Napisano 25 Sierpień 2008 Witammógłbym prosić o zdjęcia z bitwy? Niestety mój,aparat stwierdził, że nie chce mu się robić zdjęć :(jak ktoś ma to proszę o wrzucenie na np Rapidshare :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.