ad Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Znalazłem taką cynkową blaszkę na pozycjach pierwszowojennych, czy to jest niesmiertelnik?Wymiary: 5cm x 4,1cm.Jeśli to nie jest nieśmiertelnik, to co to może być?
fraktal Napisano 7 Sierpień 2008 Napisano 7 Sierpień 2008 Zwykły numerek miałby jedną dziurkę- to wystarczy, aby go przypiąć np. do kluczy.Dwie dziurki powinno mieć coś co wisi na szyji.Nie widziałem takiego nieśmiertelnika, ale wygląda to na nieśmiertelnik.
lukaszpol26 Napisano 9 Sierpień 2008 Napisano 9 Sierpień 2008 Kolego jeżeli kolega rozpoznaje nieśmiertelnik po ilosci dziurek to sie kolega myli carskie miały tylko 1 dziurke i był to nieśmiertelnki a dlaczego tu jest tylko numer który może oznaczać wszystko np. numerdomu lub pokoju nieśmiertelnik posiadał by nazwe pułku lub coś w ty stylu
ad Napisano 7 Sierpień 2008 Autor Napisano 7 Sierpień 2008 Znalazłem taką cynkową blaszkę na pozycjach pierwszowojennych, czy to jest niesmiertelnik?Wymiary: 5cm x 4,1cm.Jeśli to nie jest nieśmiertelnik, to co to może być?
Pytanie
ad
Znalazłem taką cynkową blaszkę na pozycjach pierwszowojennych, czy to jest niesmiertelnik?
Wymiary: 5cm x 4,1cm.
Jeśli to nie jest nieśmiertelnik, to co to może być?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.